Digidexo.com

Hvordan å hoste opp slim

Brystet lunger kan være ulykkelig. Ubehandlet brystet lunger kan føre til infeksjoner som lungebetennelse og bronkitt. Tykt slim kan ikke være lett klarert av hoste. Hjem rettsmidler kan løsne og tynne slimet i brystet. Jo tynnere slimet, jo lettere vil det komme opp når du hoster.

Bruksanvisning

Varme og Fuktighet

Installer en fordamper i soverommet. Høy luftfuktighet vil berolige bronkial passasjer og hjelpe løsne slim. La vaporizer å kjøre hvis du vil være ute av rommet for mindre enn en time. På samme måte, slår fordamper på en time før du har tenkt å være i rommet. Dette holder fuktighetsnivået høyt.

•  Ta en lang dusj eller badekar og dypt inhalerer dampen fra det varme vannet.

Drikk mye varm te, ta deg tid til å puste inn dampen mens den steeps. Noen rapporterer at mynte eller eukalyptus te fungerer spesielt bra til dette formålet. Spise varm suppe er en annen god måte å oppnå dette målet.

Påfør en varmepute til øvre del av brystet. Hvis du ikke har et kommersielt laget varmepute, hell 2 kopper ukokt ris i en sokk. Knyt en knute i den åpne enden og mikrobølgeovn sokken i ca 4 minutter. Voila: øyeblikkelig oppvarming pad.

Tynne ut mucus

Gurgle med saltvann. Selv om dette ikke vil tømme lungene, dette vil fjerne ut slim fra øvre hals. Det kan også berolige en hals som har vokst rå fra hoste.

Spis krydret mat. Capsicum i varm mat er en naturlig slimløsende. Det vil tynne slimet i bihulene, hals og bryst. Dette vil tillate deg å hoste opp mer slim.

Pust damp behandlinger av eukalyptus, mint eller menthol. Kok vann med noen dråper ekstrakt (eller til og med en hoste slipp). Stå med ansiktet over potten og puste vanndamp som det stiger. For ekstra effekt, drapere et håndkle over hodet og potten mens du gjør dette.

Ta en over-the-counter slimløsende.

Hint

  • Spicy suppe bidrar til å gi fuktighet og tynt slim i en deilig dose. En god oppskrift er å kombinere en boks med kyllingsuppe med 1/2 boks med enchilada saus. Kok opp (puste inn dampen i all den stund); deretter helle og spise.
  • Brystet lunger kan være et symptom på en mer alvorlig tilstand. Hvis din lunger ikke reagerer på behandling eller er ledsaget av høy feber, se en lege umiddelbart.