Digidexo.com

Hvordan å komme forbi Medical Records for en Social Security Disability Bestemmelse

The Social Security Administration (SSA) gir uføretrygd til personer som har et tilstrekkelig arbeid historie og har vist seg å være deaktivert ved SSA. Uførhet fastsettes gjennom gjennomgang av journaler, poster fra skolen og tidligere arbeidsgivere, uttalelser fra de som er kjent med funksjonshemming, Du kan søke om uføretrygd på nettet eller på din lokale SSA kontor.

Bruksanvisning

•  Konstruer en liste over alle medisinske leverandører du har sett i løpet av de siste 12 månedene. Hvis du har sett andre medisinske tilbydere enn for et år siden som ga en betydelig mengde vurdering og / eller behandling spesifikke for uførhet, inkludere dem på listen også. Få navn, adresse og telefonnummer til hver leverandør.

Kontakt SSA via telefon på 800-772-1213 eller gå til din lokale SSA kontoret og gi listen over medisinske tilbydere til SSA. Spesifikt sier at denne kontaktinformasjonen er for det formål å skaffe medisinske poster for uførhet besluttsomhet.

Kontakt hver medisinske leverandøren for å finne ut prosessen for å få kopier av din journal. Du må kanskje sette opp en avtale for å gå til kontoret for å gjennomgå medisinske poster, betale per side for kopier eller etterkomme andre operatørspesifikke regler.

Send medisinske poster til ditt lokale SSA kontor via faks, via mail eller i-person.