Digidexo.com

Pediatric Medisiner for tarm rensing

Den mest vanlige tilstand som fører til bruk av tarmtømming hos pediatriske pasienter er forstoppelse. Denne tilstanden er til stede i alt fra 3 til 5 prosent av barn over hele verden. Det finnes flere metoder for å rense et barns tarm som må utføres under tilsyn av lege eller barnelege.

Forstoppelse kan være forårsaket av flere sykdommer som Hirschsprung sykdom eller cystisk fibrose og hypotyreose. Men det er mange barn som lider med forstoppelse, både akutt og kronisk. Dette kan være på grunn av spisevanene til barn eller andre medlemmer i familien.

Livsstil endringer for tarm rensing

Et barn må starte livet med et balansert kosthold. Med andre ord, må han spise rikelig med frukt og grønnsaker som igjen vil gi rom for fungerende tarmer. Dette er den beste måten å forebygge forstoppelse og unngå tarm rensing prosedyrer.

La barnet ditt å drikke rikelig med væske, særlig vann. Hvis hun har sjelden avføring, kan du legge til en liten bit av lys eller mørk sirup til barnets formel eller drikke. Og selvfølgelig, tillate ham å spille og få nok mosjon for å holde tarmen aktiv.

Det er også viktig å opprettholde en positiv holdning i barnets om avføring, som barn er utsatt for å holde i avføring når de føler at avføring vil skade eller foreldrene vil bli sint på grunn av det. Barn som avstår fra avføring ved å stramme sine mage og endetarms musklene er på vei til kronisk forstoppelse.

Medisiner for tarm rensing

Når endringer i livsstil har blitt gjennomført med liten eller ingen resultat, er det på tide å begynne å tenke på tarmen rensing prosedyrer. En av de første tingene barnelege vil prøve er bruken av en glyserin stikkpille. Disse kan gis av og til når episoder av forstoppelse er ikke hyppig.

Når barna er litt eldre, vil bruken av melk av Magnesia være gunstig å behandle sine forstoppelse. Et annet alternativ er mineralolje som vil bidra til å smøre tarmene. Begge disse rettsmidler er vanligvis ikke akseptert på egen hånd, slik at de bør plasseres i en drikke.

Hvis forstoppelse vedvarer, vil barnelege vurdere å starte barnet på milde smøremiddel avføringsmidler som Colate. Hvis dette ikke fungerer, så barnet vil flytte opp til bruk av sentralstimulerende avføringsmidler som Maltsupex eller Dulcolax. Men husk at disse behandlingene er å bli fulgt i minst tre måneder før de kan bli forkastet som ubrukelig for barnet ditt.