Digidexo.com

Hvordan lage din egen Silver Water

Sølv er blitt anvendt for å behandle infeksjoner, og infeksjonssykdommer, for over 100 år. I 1924 ble den første kolloidalt sølv produsert, og det ble ofte brukt til 1938. Når patenterbare legemidler, som penicillin, ble utviklet, kolloidalt sølv ble satt til side til fordel for mer lønnsomme legemidler. Siden den gang har svikt i antibiotika for å inneholde smittsomme sykdommer fornyet interesse for kolloidalt sølv. Det er velfortjent rykte som naturens antibiotika har blitt dokumentert i magasiner som Science Digest, som dekket historien om "Silver, Vår mektigste Germ Fighter" i mars 1978 utgaven. Her er hvordan du kan lage din egen.

Bruksanvisning

En billig, men effektiv metode

Koble batteriene. Hook opp batteriene i serie ved å feste den positive terminalen på ett batteri til den negative polen på det neste. Du vil sitte igjen med en gratis negative og positive batteripolen.

Fest krokodilleklemmer til batteriene, ved å koble en alligator klipp til fri negative batteripolen og den andre til den frie positiv.

Fordyp sølvtrådene i vannet. Bøy det ene enden av sølvtråder i en 270-graders vinkel, og hekt den bøyde ender på motsatte sider av vannglass er rim. Fyll vannglass med destillert vann.

Koble batteriene til sølvtråder. Klem den frie enden av hver alligator klipp til den bøyde enden av en sølvtråd. Dette vil starte elektrolyseprosessen. I ca 20 minutter, vil du se bobler på ledninger og svake dotter sølv peeling av i vannet.

Sjekk løsningen med laser. Som partikkelstørrelsen av sølv øker, vil vannet fargen endres til en gul fargetone. Slik overstekt kolloidalt sølv ser. Du kan stoppe prosessen før dette skjer ved skinner laser gjennom sølv løsning. Når kolloidalt sølv er klar, vil den røde strålen av laser være synlig i vannet.

Tips og advarsler

  • Du kan redusere partikkelstørrelsen og øke kvaliteten på kolloidalt sølv ved risting av løsningen, under elektrolyse, med en tent base, magnetrører eller akvarium bubbler.
  • Bruke et kaffefilter for å fjerne overdimensjonerte sølvpartikler og andre urenheter fra vannet.
  • Oppbevar sølv løsning i mørke glassflasker, vekk fra direkte sollys, for å bevare sin styrke.
  • Bruk alltid destillert vann og 99,999 prosent ren (eller bedre) sølvtråd for å gjøre din kolloidalt sølv. Vanlig vann og sterling sølv vil forlate giftig innskudd i væsken.