Digidexo.com

Hvordan helbrede en rift i et leddbånd på Finger Joint

En avrevet leddbånd i fingeren leddet er en vanlig skade, spesielt for de som aktivt deltar i idrett eller friidrett. Avhengig av alvorligheten av riften, kan hånden bli behandlet i hjemmet eller ved kirurgi. Nedenfor er en liste over tiltak man kan følge for å lykkes helbrede en revet finger ligament hjemme.

Bruksanvisning

Behandling

Rest. Det er viktig å hvile på revet ligament i fingerledd for de første 48 timer etter skade oppstår. Ikke gjør noe som coud re-skade eller forverre finger.

Bruk en hånd splint. En splint spesielt designet for å holde fingeren i riktig posisjon, kan leddbånd til å gro raskt og riktig. Splint hindrer potensielt skadelig bevegelse.

isen ligament. Bruke isen til leddbåndet i 15 minutter, en gang per time for den første dagen vil bidra til å redusere hevelse og fremme riktig blodstrøm. Is ligament i 15 minutter en gang hver tredje time for de følgende dagene.

Heve fingerledd. Prøv å holde hånden hevet over hjertet for å hindre blod fra feilaktig sirkulerer rundt ligament. Dette vil redusere hevelse og lette smerter.

Ta en anti-inflammatorisk narkotika. Et stoff gitt av legen din vil redusere betennelse rundt tåre og la felles å gro raskt. Stoffet vil også lette smerte og redusere hevelse.

6. Styrke felles. Utfør finger styrke øvelser som anvist av legen din. Øvelser vil hjelpe felles gjenvinne utvalg av bevegelse og styrke.