Digidexo.com

Mat Forskrift for Restauranter

USA har en av de mest sunne og rikelig matforsyning i verden. Dette er hovedsakelig på grunn av sine strenge regler når det gjelder kilder, lagring og tilberedning av matvarer. Denne forskriften er kontrollert av mange offentlige instanser på ulike lovgivende nivåer i fylket til føderale regjeringen. Forskrifter for lagring, forbereder og serverer mat er vanligvis direkte styrt av de lokale myndighetene på fylkesnivå. Denne forskriften er fastsatt av sine egne respektive grener av operasjoner som United States Department of Agriculture, US Food and Drug Administration og lokale helseinspektører.

Betydning

Mat forskrifter er noen av de mest integrerte deler av grunnlaget for USA. Lovfesting av slike byråer som FDA og USDA har egenhendig gitt en infrastruktur for kontroll av landets matforsyning. Disse kontrollene blir vedlikeholdt av et strengt regelverk og avvik fra systemet kan bringe straffene som består av advarsler, bøter og til og med driftsstans. Som sådan, mat tjeneste i USA er nesten alltid trygg og sunn.

Prosessen

Matindustrien er dypt overvåkes fra produksjon til plate.The personer som overvåker disse forskriftene svært sjelden har noe mindre enn en alvorlig ærbødighet for sin jobb og ansvar for å sørge for at alle regler blir utført. Kutte hjørner er ikke et alternativ på ethvert stadium i prosessen. Deres engasjement for arbeidet er en ledende faktor i effekten av amerikanske matvare forskrifter. Tradisjonelt FDA undersøkelser om hvorvidt en matkilde er trygt å nok innføres i forbrukermarkedet. Når en matvare er gitt klarsignal av FDA, overvåker USDA sin produksjon for å sikre at det er produsert i en sunn mat-trygt miljø. Til slutt, lokal mat inspektører, som for eksempel fylket helseavdelingen, overvåke en mat forberedelse og serverer forhold.

Funksjoner

Lokal mat forskrifter regulerer mange aspekter av restaurant mat service. For det første er den friskheten av mat mandat. For det andre må all maten fremstilles på en næringsrik måte med temperaturen og forurensning i tankene. Utsiden av maten selv, matlaging områder og verktøy som brukes må være rent og hygienisk. Til slutt må preparer være hygienisk og trent i emner som håndvask, mattrygghet og krysskontaminering.

HACCP

Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) er en metode for forebyggende vedlikehold der alle kritiske urenheter og feilpunkter innen en prosess identifiseres og følges nøye. Eventuelle feil på noe punkt i prosessen krever alle berørt mat skal beholdes for inspeksjon og omarbeides. Gransking av svikt og forebyggende tiltak er også iverksatt. Et HACCP program er ikke nødvendig for alle etableringen; det er helt frivillig. De som iverksette en plan viser selv initiativ og engasjement til mattrygghet og kunde velvære.

Mat Forskrift

All mat som er tilberedt i en restaurant må innhentes fra pålitelige og trygge kilder. Ingen mat funnet med mulig forurensning kan serveres eller tilberedt som forberedelse presenterer sikkerhetsmessige bekymringer til publikum og umiddelbart forurenser arbeidsområdet. Dessuten må noen restaurant som serverer kokt kjøtt, for eksempel sjeldne steker eller hamburgere, legge inn relevant informasjon om de helsemessige risikoen med å spise den i en fremtredende område, for eksempel på menyen.

Mat preparer Forskrift

Personlige hygieneforskrifter er de første forskrifter som må tas i betraktning når man vurderer restaurant mat forskrifter. En mat preparer hår må være kort eller inneholdt ordentlig innenfor et hårnett eller andre slike holdenhet for å unngå utilsiktet forurensning. Dernest må mat preparers være fysisk ren og fri fra alle detritus eller forurensningskilder, som for eksempel skitne klær. For det tredje må de opprettholde en ren disposisjon ved å alltid vaske hendene etter alle mulige punkt for forurensning, for eksempel etter å ha tatt ut søpla eller bruk av toalettet.

Tilberedningstips området Forskrift

All mat overflater må rengjøres før tilberedning av mat og umiddelbart etter, spesielt i tilfellet med bearbeiding av kjøtt, fisk eller fjærkre, for å forhindre kryss-forurensning oppstår. Videre all mat preparers 'verktøy, slik som kniver, skjærebrett og mat lagring containere, må rengjøres og desinfiseres før og etter bruk.