Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Gastroparesis

Hvordan diagnostisere Gastroparesis


Gastroparese er forsinket tømming av magesekken. De vanligste symptomene er halsbrann, nauseousness, oppkast, vekttap og oppblåsthet. Noen av disse symptomene kan også være symptomer på andre forhold, så du må ha visse tester for å finne ut hva som er skrantende deg. Følgende vil hjelpe deg å diagnostisere gastroparese.

Hvordan diagnostisere Gastroparesis

•  Ta magetømmingen studier. Du vil bli gitt et egg sandwich å spise og deretter sette på en skjerm. De forlater deg der i en time, slik at de kan se hvor fort det tar deg å fordøye egg sandwich. Hvis du har gastroparese, skal det ta lengre tid for deg å fordøye sandwich enn normal person burde.

Planlegg en blødende manometry. Etter å sette inn en tube i magen og tynntarmen, overvåker tekniker riene før og etter at du spiser. Styrken og frekvensen av sammentrekninger blir også overvåket. Denne testen er å utelukke andre problemer og ikke er tilgjengelig overalt.

Sett opp en øvre gastrointestinal (GI) endoskopi. Legen kan skanne magesekken og tynntarmen med et rør som har et lite kamera festet til det for hindringer. Du ønsker å ha denne testen for å finne ut om det er andre problemer som forårsaker symptomene dine.

Har du en electogastrogram. De elektriske signalene i magen er registrert både før og etter at du spiser. Hvis du ikke har gastroparese, bør det elektriske rytme være regelmessig før du spiser og bør fremskynde etter at du spiser. Hvis du har gastroparese rytmen før du spiser er uregelmessig og etter at du spiser rytmen er enten ikke-eksisterende eller ikke øker.

Spør legen din om du bør ha en magnetisk resonans imaging (MRI) test. MRI kan diagnostisere mange mage forhold. Siden denne testen er ikke invasiv og du har ingen sjanse til eksponering for stråling, er det ideelle test for diagnostisering ikke bare gastroparese men også eventuelle mageproblemer du har. Det blir nå undersøkt for evaluering av magen mobilitet.

6. Finn ut hvordan du kan behandle gastroparese hvis du er diagnostisert med det.