Digidexo.com

Hva er årsakene til Puffiness?

Hva er årsakene til Puffiness?


Hevelser kan gjøre at du ser sliten og syk, selv når du føler deg våken og helt godt. Det er mange årsaker til hevelser som kan lindres ved å unngå salt, få nok hvile, og i en stadig vitamin og mineral inntak. Mens de fleste poser kan bli løst på lignende måter, kan årsakene til poser være svært forskjellige.

Mangel på bevegelse

Hevelser og væskeretensjon kan være forårsaket av mangel på bevegelse. Dette kan være forårsaket av lange turer i bil, sitter i timevis av gangen på en pult eller sengeleie når du er syk. Hevelser fra mangel på bevegelse kan vanligvis sees rundt anklene og i leggene.

Overflødig Salt

Forbruker for mye salt er en av de ledende bidragsytere til væskeopphopning. Hevelser fra overforbruk av salt kan vanligvis bli identifisert av utseendet på puffy øyne og hovne ansiktstrekk, samt hovne fingre.

Thyroid Disorder

Skjoldbrusk lidelser, som for eksempel hypotyreose og Hashimotos tyreoiditt, kan føre til væskeansamling i og rundt de okulære områder. Mest merkbar rundt øynene, kan hevelser forårsaket av en skjoldbrusk lidelse vanligvis behandles av skjoldbruskkjertelhormon.

Nyre infeksjon

Når det er en nyre-infeksjon, kan kroppen ha problemer med å behandle natrium. Dette kan gjøre kroppen beholde væske og kan bidra til hevelser. Å behandle en nyre infeksjon, søke råd fra en medisinsk faglig.

Mangel på søvn

Mangel på søvn kan føre til at området rundt øynene for å virke oppblåst og oppsvulmet. Dette kan forsterkes ved anvendelse av produktene for å fremme våkenhet, slik som koffein. For å korrigere hevelser forårsaket av mangel på søvn, prøve å redusere bruken av sentralstimulerende midler og få minst åtte timers rolig søvn hver natt.