Digidexo.com

Teknikker for Dry Needling

Teknikker for Dry Needling


Dry needling er en invasiv fysioterapi for kronisk nevropatisk smerte som innebærer å sette inn en tynn glødetråd nål inn i huden, kutane vev og muskler på en myofascielle triggerpunkt for å lokke fram en lokal twitch respons (LTR.) En myofascielle triggerpunkt (MTrP) er en område av spente muskelfibre. En lokal twitch respons er en ufrivillig ryggmargsrefleksen der den stramme muskelfibre på triggerpunkt kontrakt, lindre smerten.

Differensiering Fra tradisjonell kinesisk akupunktur

Dry needling er en vestlig-modus av medisin som involverer teknikker, terminologi og begreper forskjellig fra tradisjonell kinesisk akupunktur. Dry needling bruker moderne forståelse av fysiologi og anatomi som nevrologisk forskning og magnetic resonance imaging (MRI) for å utvikle teknikker for tørr needling mens tradisjonell kinesisk akupunktur bruker gamle kinesiske begrepene energikanaler, meridian systemer og puls vurdering for å utvikle needling teknikker. Dry needling er også kjent som biomedisinsk akupunktur, intramuskulær stimulering (IMS) og triggerpunkt needling. Dry needling er en behandling for en rekke forhold som muskel hematom, rotator cuff skader, muskel tårer, shin splinter, kompartmentsyndrom, Achilles tendonopathies, patellar lårbens syndrom, lyske belastning, patellar senebetennelse, impingement syndrom, thorax utløp syndrom, mediale og lateral epicondytis, carpal tunnel syndrom, hofteartrose, cervikalskive lesjoner, hodepine og bekkenløsning blant andre.

Myofasciell Trigger Point Technique

Den myofascialt triggerpunkt teknikk involverer langsom innsetting av en kanyle filament med en teflonbelegg inn i området for skade. Tørk nåling strammebåndet av muskler utløser LTR som fører til muskel sammentrekning. Den needleâ € ™ s press på myofascielle triggerpunkt resultater i umiddelbar smerte som lindrer som nålen forblir i myofascielle triggerpunkt. Tørr nåling er en smertefull prosess, og det området av myofascialt triggerpunkt kan forbli sår i opptil to dager etter inngrepet, selv om nåling lindrer de fleste av de opprinnelige smerte.

Radiculopathy Technique

Begrepet "radiculopathy" refererer til smerter ved roten av en nerve langs ryggmargen. Radiculopathy behandling innebærer å sette inn filament nålen inn områder nær musculotendinous veikryss eller muskel motor poeng av myofascielle triggerpunkt. Radiculopathy fokuserer på paraspinal muskler og perifere muskler for å åpne blokkering av nerveimpulser.

Spinal Segment Sensibilisering Technique

Spinal segmental sensibilisering innebærer tørr needling de myofascielle triggerpunkter som forårsaker muskel- og skjelettsmerter. I tillegg til tørr needling, innebærer spinal segmental allergi teknikk preinjection blokker og somatiske blokker samt øvelser som slappe området rundt myofascielle triggerpunkt.