Digidexo.com

Hvordan Husk primære tenner utbrudd ganger

Hvordan Husk primære tenner utbrudd ganger


Barn har to sett av tenner. Deres baby tenner - eller melketenner - bryter ut mellom seks måneder og to år. Det er 20 melketenner totalt. Som melketennene faller ut, blir de erstattet av et sett med permanente tenner. Denne prosessen begynner vanligvis skjer på 6 år og fortsetter å alder 14. Visdom tennene vanligvis bryte ut mellom alderen 17 og 25. Det er viktig at foreldrene omsorg for sine barns tenner og lære dem hvordan å børste både baby og voksen tenner.

Bruksanvisning

•  Husk at 7 + 4 regelen. Av syv måneder, bør en baby har opplevd sin første tannfrembrudd. Fire måneder senere, i en alder av 11 måneder, bør han ha fire tenner. Hver fjerde måned etter det, får han fire nye tenner. Så, i en alder av 15 måneder, babyer har 12 tenner, 19 måneder de har 16 tenner og til slutt, på 22 måneder de har sin fulle sett med 20 primære tenner.

Visual rekkefølgen på ankomst. I motsetning til bestikk som starter på utsiden, tenner kommer fra midten av munnen og bevege seg utover. Tenner er som trinn flytter fra ned til opp; tennene nede kommer først, og deretter toppen. Denne prosessen gjentas til alle 20 tennene har kommet.

Skriv ut og legg inn et diagram som viser rekkefølgen og tidspunktet for tannutbrudd (se Ressurser). Note babyens fremgang på diagrammet for å se hvordan hun sammenligner.

Ta hensyn til abonormalities og forfall. Melketenner fortsatt trenger god tannpleie. Ikke to barnas tenner kommer på nøyaktig samme tid, men hvis barnet ditt har ingen tenner etter 12 måneder, snakk med din tannlege eller lege.