Digidexo.com

Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves øvelse rutine

Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves øvelse rutine


Hvordan å gjøre en 30-minutters Curves treningsprogram. Curves tilbyr en populær 30-minutters øvelse rutine for kvinner. Treningssentre bruker hydraulisk motstand maskiner i kombinasjon med kondisjonstrening. Mange kvinner liker det sosiale aspektet av sentrene så mye som den 30-minutters treningsprogram som kan hjelpe dem ned i vekt og forbedre deres helse.

Bruksanvisning

Bli med på en Curves treningssenter. Curves er et av de største trenings franchisetakere med over 10.000 treningssentre rundt om i verden. Hvis du ikke er klar for å registrere deg for en månedlig medlemskap, be om en gratis prøveversjon som lar deg prøve ut øvelsen rutine for å se om du liker det eller ikke.

Har noen viser deg hvordan du bruker maskinene. Vanligvis vil du motta noen instruksjon som en del av din orientering til treningssenteret. Men du kan alltid spørre ansatte hvis du trenger hjelp med en av maskinene, eller har andre spørsmål. De ansatte bør også diskutere hva målet hjertefrekvens er i begynnelsen også.

Varm opp når du kommer til treningssenteret. De ansatte vil vise deg hvordan å varme opp under orienteringen.

Veksle mellom de hydrauliske motstand maskiner og cardio områder. Disse intervallene vare ca 30 sekunder hver. I de fleste tilfeller vil du gjøre full sirkel av maskiner 3 ganger, beveger seg i samme retning som de andre deltakerne på samme tid som de gjør. Musikken vil signalet deg når du trenger å gå til neste stasjon.

Ta pulsen på de angitte tider. Musikken vil gi deg beskjed når du må stoppe og sjekke pulsen for å være sikker på at du er i riktig fettforbrenning sone. Treningssenteret har generelt et diagram på veggen viser hvor pulsen bør være for din alder, selv om faktorer som høyt blodtrykk kan påvirke hva din individuelle renten bør ligge.

Stretch når du er ferdig med full rotasjon av maskiner 3 ganger. Ansatte vil vise deg rundt 10 ulike strekninger for deg å gjøre på slutten av rutinen.

Workout minst tre ganger i uken. Å se fordelene, må du trene på en jevnlig basis. Selv om du kan trene oftere, bør du gjøre en forpliktelse til å trene minst tre ganger per uke.