Digidexo.com

Vitaminer som hjelper deg å slutte å røyke

Røykeslutt er en vanskelig prosess på grunn av den svært vanedannende nikotin innhold stede i tobakk. Tilbaketrekking fra røyking kan føre til humørsvingninger, vektøkning og søvnløshet, noe som gjør det vanskelig å tilpasse seg røykfri livsstil. Naturlig vitamin rettsmidler kan være effektive i å gi kroppen med et forsvar for å kjempe mot nikotin suget og uønskede bivirkninger av røykeslutt.

Regulere humørsvingninger

Vitamin B-6 hjelper forbrenne fett og proteiner, og beskytter mot tannråte, høyt kolesterol, hjertesykdom og diabetes. Vitamin B-6 utfyller også nervesystemet ved å syntetisere nevrotransmittere, serotonin og dopamin.

Regulering av nervesystemet er effektiv i å opprettholde humørsvingninger på angst, depresjon og irritabilitet ofte opplevde under røyking trekning. I tillegg hjelper serotonin med søvnløshet som kan skyldes røykeslutt.

Ta et daglig supplement eller spise mat rik på B-6 kan fungere for å dempe cravings og vektøkning i forbindelse med røykeslutt. Korn, poteter, bananer, bønner, nøtter og kjøtt er blant de matvarer som inneholder de høyeste nivåene av vitamin B-6.

Gain dempende effekter

Abstinenssymptomer av rastløshet og irritabilitet oppstå som nikotinnivåer i kroppen slipp. Den beroligende følelse antas å bli oppnådd ved røyking av en sigarett er nemlig i forhold til den fysiske avhengighet til stoffet. Kroppen begynner å få problemer med å tilpasse seg et lavere nivå av nikotin stimulering, noe som kan stunt opphør prosessen ved å skape en følelse av uro fører til cravings.

Vitaminer B-12 og B-5 er naturlige beroligende midler, reduserer stress og tretthet mens fremme bedre søvnvaner. Søvnløshet og angst forbundet med å slutte å røyke kan lindres ved hjelp av et vitamin B-komplekset. Stresslindrende egenskaper av B-vitaminer kan fungere som en erstatning for sigaretter, naturligvis redusere nivåene av nervøsitet og irritabilitet.

Vitamin B-12 og B-5 finnes i hele korn, nøtter, tunfisk og bananer. Som kosttilskudd, de er tilgjengelig separat eller i et vitamin B-komplekset.

Gjenopprette Body

Røyking skaper oksidasjon av organer, uttømming av kollagen, og kadmium toksisitet av nyrer og lunger. Disse skadelige effekten av røyking tømme kroppen for vitamin C, som resulterer i et underskudd av nivåene som er nødvendig for optimal helse og energi.

Vitamin C er en antioksidant, som gir naturlig beskyttelse som et immunforsvar mot miljømessige radikaler og virus. Vitamin C hjelper holder kroppen sterk, energisk og sunn, gjenopprette kroppens immunsystem og cellene. Når kroppen kan beholde vitamin C på grunn av røykeslutt, begynner det å føle seg fysisk og mentalt energi. Den bærekraftige kvaliteter av vitamin C arbeid mot dempe mental og fysisk avhengighet til nikotin forbundet med sigarett og mat cravings.

Sitrus mat, brokkoli, rød og grønn paprika, og spinat er eksempler på matvarer rike på vitamin C-innholdet. Vitamin C kosttilskudd er tilgjengelig på drugstores og helse butikker.