Digidexo.com

Hvordan Get Off Citalopram

Hvordan Get Off Citalopram


Citalopram er fellesnavnet for Celexa, en antidepressant brukes til å behandle depresjon, angst og tvangs og tvangslidelser. Det fungerer ved å endre mengden av serotonin i hjernen. Hver person vil reagere ulikt på å stoppe citalopram som serotoninnivået reduseres. Abstinenssymptomer varierer fra mild til alvorlig og kan omfatte søvnløshet, urolig mage, svimmelhet, forverring av emosjonelle symptomer, nervøsitet og irritabilitet. Med litt planlegging, tid og støtte, kan du med hell gå av citalopram og samtidig redusere intensiteten av abstinenssymptomer.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Velg en tid for å begynne å få av citalopram. Hvis din karriere eller personlige liv er veldig stressende, kan det ikke være en god tid til å komme av et antidepressivum. Velge en gang i livet ditt som har minimal stress vil ikke bare holde abstinenssymptomer til et minimum, men vil gjøre suksess mer sannsynlig.

Ring legen din og gjøre en avtale for å diskutere din beslutning om å gå av citalopram. Dine abstinenssymptomer må være medisinsk tilsyn. Legen din kan vurdere din medisinske historie, og sammen kan dere finne ut om få av antidepressiva er det riktige valget.

Verve støtte fra familien din. La dem vite at du har gjort beslutningen om å gå av antidepressiva. Advare dem om mulige abstinenssymptomer, slik at de kan observere hvordan du handler, og gir støtte når du føler irritabel.

avta gradvis dosen, som instruert av legen din. Denne prosessen bør skje langsomt for å redusere ubehag. Redusere dosen med maksimalt 5 prosent per uke. En pille cutter vil hjelpe deg i meting ut mindre doser over tid.

Bruksanvisning

Bestem antall milligram citalopram du tar daglig. Denne informasjonen vil være på pillen flaske.

6. Del antall milligram med 20. Eksempel: 60 mg fordelt med 20 lik tre. Dette er antall milligram du trenger for å redusere per uke for å avta citalopram sakte og redusere abstinenssymptomer.

Beregn hvor mange uker det vil ta å gå av citalopram. Dele antall milligram du tar med svaret i trinn 2. Bruk vårt eksempel 60 mg delt på 3 mg lik 20. Det kommer til å ta deg 20 uker, eller fem måneder, vil avta med antidepressiva.

Reduser dosen hver uke med antall milligram bestemt i trinn 2.

Fortsett å redusere dosen din til du er helt avvent av medisinering.

Hint

  • Hvis pillen cutter ikke dele pillen til nøyaktig dosering nødvendig, merk at å ta mer av medisiner er bedre enn å ta mindre for å redusere abstinenssymptomer.