Digidexo.com

Hva er Oral Chelation Therapy?

Hva er Oral Chelation Therapy?


Ethylenediaietetraacetic syre, den kjemiske forbindelsen som brukes i chelatering terapi, ble først fremstilt ved å tyske forsker Ferdinand Munz i 1935 og patentert i USA i 1941 EDTA (akronym ved hvilket forbindelsen er kjent) er en syntetisk aminosyre som først ble brukt etter andre verdenskrig for å behandle heavy metal forgiftning. EDTA har evnen til å binde til metall-ioner, og fjerne dem fra kroppen. Oral chelation innebærer inntak EDTA gjennom munnen, og er anerkjent som en effektiv metode for å fjerne tungmetaller. Tungmetaller bygge seg opp i kroppen når de samler seg for raskt til kroppen for å rense dem. Enkeltpersoner er utsatt for og svelges heavy metal på en daglig basis, og de som jobber direkte med tungmetaller kan hope uakseptable tiltak i et hurtig tempo. Tungmetaller som akkumuleres i et individs system inkluderer bly, kvikksølv, nikkel, aluminium, arsen og kadmium. Det er en ubestridelig faktum at tungmetaller er katalysatoren for dannelse og proliferasjon av frie radikaler i organismer. Frie radikaler er den underliggende årsaken til en rekke sykdommer, og venstre ukontrollert, kan vraket ødeleggelse på kroppen. Tilhengere av muntlig chelation posit at regelmessig chelation terapi renser kroppen for disse helse-ødelegge molekyl-størrelse partikler og eradicates eller hindrer et stort utvalg av sykdommer; imidlertid en betydelig andel av helsepersonell disavow disse påstandene.

Stoffer som forårsaker Heavy Metal Akkumulering

Enkeltpersoner skaffe tungmetaller fra et forbausende antall kilder. Bly kan bli innført i kroppen gjennom luftforurensning, hermetiske matvarer, bensin og dets biprodukter, og hårfarge. Bruk av fluorescerende lys, plantevernmidler, batterier og dental amalgam tillater kvikksølv å gå inn i systemet. Nikkel akkumulering oppstår med bruk av keramikk, mynter, hårspray og enkel vann fra springen. Aluminium er funnet i en rekke produkter, inkludert, men ikke begrenset til, aluminium kokekar, aluminiumsfolie, antacida, leppestift og bakepulver. Kadmium er funnet i sigarettrøyk, fungicider, luftforurensning, og kadmiumbatterier. Den dødelige metall arsen er den viktigste ingrediensen i mange insektmidler, treimpregneringsmidler og ugressmidler. Symptomer på kronisk heavy metal toksisitet er hodepine, muskelsmerter, kronisk tretthet, uforklarlig vekttap, kortsiktig hukommelsestap, gastrointestinale plager, tørr, flassende hud, hårtap og angst. Akutte symptomer, som vanligvis ervervet under farlige arbeidsforhold, inkluderer alvorlige magesmerter, feber, anorexia nervosa og kardiovaskulære endringer. Venstre ukontrollert, subtile kardiovaskulære endringer kan føre til hjertestans. Chelation terapi er anerkjent som et levedyktig alternativ for å fjerne farlige metallnivåene og gjenopprette homeostase.

Hva de Talsmenn sier om chelation terapi

Tilhengere av EDTA chelation hevder at regelmessig behandling gir en rekke fordeler. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til: oppløsning av grå stær, forbedret syn, kolesterol-reduksjon, forebygging av osteoartritt, fjerning av arterielt plakk, normalisering av kardial arytmi og redusert blodtrykket. Ifølge Dr. Garry Gordon, "chelation terapi er den sikreste og mest effektive måten å rense kroppen av gjennomgripende heavy metal giftstoffer og fjerne aldersakselererkalkavleiringer fra våre hjerte-systemer." (Dr. Gordon er grunnlegger og direktør for Gordon Research Institute, og har vært å gjennomføre vitenskapelig og klinisk forskning i 40 år.)

Motstanden mot Chelation Therapy

Motstanderne av chelation terapi påpeke at, mens behandlingen er den eneste levedyktige alternativet for seriøs heavy metal forgiftning, chelateringsmidler er giftige selv, og bør bare brukes når det er absolutt nødvendig. Potensielle bivirkninger av EDTA chelation inkluderer: alvorlig hud peeling og / eller blemmer, uttømming av muskelstyrke, feber, migrene og frysninger. Mer illevarslende effekter er potensielle nyreskader eller fiasko, og den totale chelation av viktige mineraler. (Små mengder av mineraler er viktig for vedlikehold av homeostase.) Motstanderne hevder også at ingen av de spioneringen fordelene med chelation terapi har blitt bevist av vitenskapelig lyd kliniske studier. Dr. Saul Greens uttømmende studier av chelation terapi har ført ham til å konkludere med at talsmenn 'teorier i forhold til chelation er ikke lyd, og at terapi sikkerhet er "tvilsom".

Spis mat som spiser tungmetaller

Et stort utvalg av dagligdagse matvarer har naturlig chelateringsegenskaper. Den mest lovende av disse, urten koriander (oppdaget av Dr. Yoshiaki Omura), har vist seg å være et utmerket middel for å fjerne overflødig kvikksølv fra kroppen. En daglig ss dette krydderet er tilstrekkelig. Hvitløk er også kjent for sine chelateringsegenskapene, og kan legges til mat eller tatt i tablettform. Andre kjente frie radikaler fiender er vitamin A og E.

Ta vitaminer som foreskrevet

Ikke ta mer vitamin A og vitamin E enn produsenten anbefaler. Mens de fleste vitaminer skilles ut harmløst gjennom urinen, kan store doser av disse to vitaminer være giftig.