Digidexo.com

Hva er fordelene med Jarrow Flax Seed Oil?

Hva er fordelene med Jarrow Flax Seed Oil?


Flax er en gammel kulturplante, som kan dateres helt tilbake til Babylon i 3000 f.Kr., ifølge Flax Council of Canada. I begynnelsen av det 17. århundre, gjorde lin sin vei til Nord-Amerika, men det tok hundrevis av år før folk begynte å ta oppmerksom på dens mulige helsemessige fordeler.

Flax produserer linfrø, en liten ernæringsmessig kraftpakke som kan også være komprimert eller presset, for å gjøre linfrøolje. Linfrøolje er også tilgjengelig for forbruk i pilleform. Jarrow formler, basert i Los Angeles, California, er en av mange bedrifter som produserer linfrøolje. Jarrow er linfrøolje er sertifisert økologisk og inneholder ingen hvete, melkeprodukter, soya, egg, fisk, skalldyr eller nøtter.

Sunn Fat

Linfrøolje inneholder en fettsyre som heter syren alfa-linolensyre (ALA) at kroppen forbrenner i omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer er kjent som et sunt fett med mange helsefordeler. Kroppen kan ikke produsere omega-3, det er kun tilgjengelig gjennom mat og kosttilskudd. Linfrøolje har en høyere mengde ALA enn linfrø alene.

Heart Health

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan senkes ved å forbruke kilder til omega-3 fettsyrer risikoen for å utvikle hjertesykdom. The American Heart Association siterer også en juni 2010 studie som fant at omega-3 fettsyrer som finnes i nøtter, frø og oljer inkludert linfrøolje, hjalp lavere blodtrykk hos mennesker med allerede høyt blodtrykk. Effektene var enda større i de som ikke hadde utviklet høyt blodtrykk. Omega-3 fettsyrer har også vist seg å hjelpe lavere dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet. Når kolesterol er i sjakk, arteriene holde åpent og lar blodet flyte mer fritt, redusere risikoen for hjerteinfarkt.

Redusert Betennelse

Omega-3 fettsyrer stimulerer produksjonen av visse kjemikalier i kroppen som bidrar til å redusere betennelse. Dette er gunstig for folk som lider av en betennelse i leddene som leddgikt, eller betennelse i vev og blodbanen. University of Maryland Medical Center refererer til en studie hvor omega-3 fettsyrer ble funnet å bidra til å redusere leddsmerter forårsaket av revmatoid artritt, inflammatorisk tarmsykdom og smertefull menstruasjon.

Cold Pressed Processing

For sin linfrøolje, bruker Jarrow er en kaldpresset metode for å fange og bevare oljen fra linfrø. Denne prosessen hjelper linfrøolje beholde sine fettsyrer ved å holde den unna sterk varme som kan bryte ned syrer. Jarrow s også holder oljen borte fra lys og oksygen når den er trukket ut, og det er pakket til ytterligere å bevare integriteten av kapslene.