Digidexo.com

Hvordan lage Destillert vann Alkaline

Hvordan lage Destillert vann Alkaline


Etter å ha en sur pH-verdi innenfor kroppen sies å føre til et bredt utvalg av symptomer, inklusive generell immunsystem svakhet og for tidlig aldring. Du kan balansere pH ved å ta på de riktige vitaminer og mineraler. Du kan også drikke alkalisk vann, som er en basisk løsning. Destillert vann er pH nøytral, men du kan gjøre det alkalisk for å balansere pH.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. av natron i en gallon av destillert vann og rør godt. En rekke kjemiske reaksjoner finner sted som vil øke pH av destillert vann.

Kontroller pH i vannet ved hjelp av en pH kit. Fortsett denne prosessen til pH når et nivå mellom 8 og 9. Ikke overskrid en pH på 10.

Alternativt kan du bruke alkaliske dråper. Følg instruksjonene for mengden vann du bruker. Følge instruksjonene vil sikre at du får den optimale pH-nivå.

Kjøp en vannfiltrerings beholder for alkalisk vann på farten. Et alkalisk filtrering flaske ligner på en vanlig vannflaske, men det vil ha et filter som inneholder mineraler som slår din destillert vann i alkalisk vann.

Hell din destillert vann i et vann ioniser for den ultimate pH-nivå kontroll. Vann ionisers bruke strøm til å ionisere vann, og har flere pH-innstillinger. Noen ionisers kan også redusere pH-nivå, slik at vannet surt. Pass på at du velger riktig innstilling for din alkalisk vann.