Digidexo.com

Hvordan bruke en Life Coach

Hvordan bruke en Life Coach


Tror du at du kanskje trenger hjelp å være deg selv, men bedre? Har du mål, men er ikke sikker på hvordan man skal oppnå dem? Mangler du motivasjon? Hvis så, arbeider med et liv coach kan få deg de resultatene du ønsker.

Bruksanvisning

•  Lag konkrete mål. Du trenger ikke en entydig plan - hvis du hadde en, har du sannsynligvis ikke ville være å bruke et liv coach. Husk at livet trenere er mennesker, ikke tankene lesere. "Komme i form" er en mye mer spesifikk enn "gjøre livet mitt bedre," og det vil føre til bedre resultater.

Forskning alternativene. De gule sider og Internett kan være en god måte å starte, men ikke plukke en trener basert utelukkende på dette. Oppsøke anbefalinger fra venner eller kolleger som har brukt livet trenere. I noen tilfeller kan legen være i stand til å anbefale en hederlig coach.

Ta kontakt med trener livet. Før du forplikte seg til å ansette en life coach, diskutere dine mål og hans metoder. Still spørsmål for å sikre at treneren er en god løsning for din personlighet, livsstil og mål.

Gjør hjemmeleksen din. Ditt liv coach vil anbefale konkrete skritt for å hjelpe deg å nå dine mål, og det er arbeid involvert. Hvis du vet at du vil ha problemer med å fullføre arbeidet treneren din anbefaler, la henne vite slik at hun kan presentere alternativer.

Hold et åpent sinn når du arbeider med ditt liv coach. Livet trenere er opplært til å hjelpe sine kunder nå sitt fulle potensial og finne den beste måten for dem å oppnå sine mål. Noen av deres anbefalinger kan virke ineffektivt før du prøver dem - og da kan virke som det beste du kunne ha gjort.