Digidexo.com

Goji Berry Nutrition

Goji bær, også kjent som wolfberries, blir stadig mer populært i USA. De er ofte spises rå, som salat pålegg eller en del av en granola blanding. De er også populære i smoothies og juice. Goji bær er fulle av næringsverdi og kan beskytte mot en rekke plager.

Karotenoider

Goji bær er en av de beste kildene til karotenoider. Disse forbindelser er viktige for å opprettholde riktig syn helse, blant annet.

Vitamin C

Selv om den eksakte mengden av vitamin C i goji bær er fortsatt bestemt, er det kjent at disse bær er en god kilde til vitamin, som er nyttig for bekjempelse av bakterier og virus.

Lung Cancer

En studie ved Cancer Institute of Ningxia Medical College i Yinchuan viste at LBP, som finnes i goji bær, var innflytelsesrike i å hemme veksten av lungekreft.

Betaine

Betaine er et annet stoff som finnes i goji bær. Det er kjent for å jobbe som en antioksidant som beskytter DNA mens også bedre hukommelse og oppmuntre muskelvekst.

Andre næringsstoffer

Goji bær er fulle av ulike vitaminer og mineraler. De er en god kilde til vitaminer B12, B6, A og E, og de inneholder 21 spormineraler og 18 aminosyrer.