Digidexo.com

Hvordan planlegge en frukt og grønnsaker Meny

Planlegger du en meny rundt de ferskeste ingredienser vil vise seg å være en givende måltid for kroppen. Med fokus på smak er sikkert en måte å gjøre et sunt måltid enda morsommere. Frukt og grønnsaker er fulle av farger og fullpakket med næringsstoffer. Uansett vær du hogge, terninger, stek eller damp, er du sannsynligvis til å ha et godt måltid som bare kan se bra nok til å spise. Før du setter i gang, komme opp med et stort tema å holde det enkelt. For eksempel kan du gå med thai, meksikansk, Middelhavet eller California style cuisine.

Hvordan planlegge en frukt og grønnsaker Meny

Sunn og deilig

•  Vask og avløp salat du har valgt for din første salat kurset. Lag en middelhavsstil salat med løk, tomater, rik mørk salat og kalamata oliven. Drypp den med litt balsamicoeddik, og serverer. Kombiner babymais, bambusskudd, sopp, sukkererter og tynt hakkede gulrøtter for å lage en asiatisk-inspirerte salat. Topp det hele med en duskregn av soyasaus hvis du ønsker det. Kaste din salat ved å sette plastfolie over bollen, og rist forsiktig mens du holder plasten på plass.

Hakk opp noen poteter, tomater, gulrøtter og selleri, og sette disse ingrediensene i en crock pot med noen grønnsaksbuljong. Kok grønnsakene til de er møre. Legg noen urter og krydder for å forbedre smaken. Skjær opp noen tomater, paprika, løk (eller hva du vil for en kald gazpacho hvis du foretrekker en kald suppe.

Cook noen bønner over åpen komfyr og server med sauterte paprika, løk, chili peppers og jalapenos, hvis du tør. Mash opp noen avokado og kaste i noen tomater, sammen med grønn chili for å gjøre en guacamole. Skrap litt korn utenfor (dampet eller kokt) cob og legge den til noen salsa. Skjær noen limes å presse over retten.

Skjær opp alle dine favoritt frukt nå fordi dette er hva du vil ha til dessert. Bruk kokos å blid fatet. Drypp litt sjokoladesaus på tallerkenen for dipping (sjokolade kommer fra en bønne, tross alt). Eksperimentere med innsiden av en vaniljestang. Tilsett "guts" av bønne til en fruktsalat, og la den sitte i kjøleskapet i noen timer slik at smaken å trenge frukten.

Hint

  • En annen idé for salat kurset er å legge til litt frukt. For eksempel kan du legge mandarin appelsiner til den asiatiske salat, eller druer til Middelhavet en.
  • Det kan være lurt å utelate soyasaus hvis du høyt blodtrykk. Alt annet er bra for deg så lenge du ikke har noen allergier, så sørg for å spørre gjestene nyte dette måltidet med deg hvis du har.