Digidexo.com

Slanking med tørket frukt

Slanking med tørket frukt


Tørket frukt er en matvare som kan være en del av et sunt kosthold designet for vekttap. Imidlertid, når delene ikke er kontrollert, på sunn mat kan raskt bli en kilde for overskytende kalorier hindre vekttap suksess. Nøkkelen er å sjekke etikettene nøye og omfatter kun en liten del av tørket frukt med snacks eller måltider. Å gjøre dette vil tillate deg å både kosthold og liker å spise tørket frukt.

Sjekk Ingredienser

Det er viktig å sjekke ingredienslisten av tørket frukt du kjøper. Mange har lagt sukker som øker kaloriinnholdet i tørket frukt, og mer nylig enkelte selskaper har byttet fra sukker til høy fruktose mais sirup fordi det er rimeligere. Det er best å begrense forbruket av begge. Gjør ditt beste for å velge tørket frukt som staten "uten tilsatt sukker". Dette vil sikre at du drar nytte av den ernæringsmessige verdien av frukten selv, og tomme kalorier fra sukker vil ikke ødelegge din diett.

Kontroll Deler

Når frukten er tørket, vannet fjernes, og dette vann er det som gir frukten mye av sitt volum. Derfor, for samme mengde kalorier, når du spiser frisk frukt du får mye mer mat enn når du spiser tørket frukt. Mest tørket frukt inneholder fortsatt de næringsstoffene som er spesifikke for frisk frukt, men det faktum at frukten er liten kan oppmuntre deg til å spise mer. Som en generell regel, har en halv kopp tørket frukt omtrent samme mengde kalorier som en kopp fersk frukt. Sjekk etikettene for å lære hva en porsjon er for frukt du spiser. Husk mengden kalorier du forbruker og ta hensyn til hvordan det passer inn i din dieting plan.

Hvordan bruke det

Det beste med tørket frukt er at de er praktisk. Det er ingen avskalling eller rotete saft. I tillegg, selv om de ikke har tilsatt sukker, gjør konsentrert natur frukten det en snack som kan dempe et sug etter noe søtt. Bland noen tørkede bær med nøtter for en snack som er balansert i karbohydrater, protein og fett. Dryss tørket frukt på toppen av salaten, eller snack på et par stykker av tørket ananas, epler eller bananer.

Lag ditt eget

Den sunneste tørket frukt du kan spise er variasjonen du lage selv. Denne prosessen krever bruk av en mat dehydrator, som kan kjøpes på de fleste butikker som har små kjøkkenapparater. Med en mat dehydrator kan du være sikker på at du gjør naturlig tørket frukt uten tilsatt sukker. Du kan tørke dine egne bær, druer, epler, pærer og bananer og lagre dem til å bite på når du trenger noe næringsrikt og praktisk. For de fleste dehydrators, må du skjære frukten svært tynn og tørk frukten på rundt 135 grader C i flere timer, eller for enkelte matvarer, flere dager.