Digidexo.com

Boric Acid & Pink Eye

Boric Acid & Pink Eye


Rosa øye er et felles navn for konjunktivitt, en smittsom øyeinfeksjon. Denne sykdommen forekommer i konjunktiva, den gjennomsiktig hinne som linjer den indre øyelokk og sheathes verden av øyet. Flere forhold kan føre til rosa øye som oppstår når øyet blir irritert og blodårene i det hvite i øynene utvider seg og blir røde. Rettsmidler for å kurere rosa øye kjøre gamut fra resepter som er skrevet av en lege til hjem rettsmidler satt sammen av bestemor. Borsyre er en av mange hjem rettsmidler som folk bruker for å lindre ubehag forårsaket av rosa øye.

Årsaker

Konjunktivitt kan være forårsaket av bakterier, staph eller strep bakterier fra å gni øynene med skitne hender, vaske klær, håndklær eller sengetøy. Det kan også være forårsaket av virusinfeksjoner i forbindelse med forkjølelse, sår hals, meslinger og samme type bakterier som forårsaker klamydia og gonoré. Fremmedlegemer som kontaktlinser, gamle kosmetikk, allergier, og ekstreme belastningen på øynene er noen andre årsaker til rosa øye.

Symptomer

Når en person har øyekatarr, øynene er røde og vassen. De er følsomme for lys, og føles tørr, sandete, skrapete og kløende. De noen ganger har en klebrig, sprø, utflod som ofte fører til øyevipper og øyelokkene til å holde sammen mens de sover.

Borsyre

Borsyre er en av mange hjem rettsmidler som brukes til å bli kvitt rosa øye. Borsyre er en svak syre med en antiseptisk og anti-inflammatoriske egenskaper. Det er en kjemisk forbindelse bestående av bor, hydrogen og oksygen. Det kan kjøpes som et fargeløst krystall eller et hvitt pulver og oppløst i vann.

Tips

Bruk god hygiene. Vask hendene ofte og bruke rene vaskekluter og håndklær. Ikke del sengetøy med andre mennesker fordi dette vil spre øyeinfeksjon. Bruk bomullsdotter og vaske øyet med borsyre løsning for tre eller fire dager. Det vil rense og berolige øyet, og antiseptisk skal bli kvitt infeksjonen.

Forventede resultater

De ubehagelige symptomer bør avta i tre eller fire dager. Hvis infeksjonen ikke er kurert etter bruk av borsyre løsning for tre eller fire dager, søke medisinsk hjelp.