Digidexo.com

Utvikling av Body akne arr i lupus pasienter

Utviklingen av kroppen acne arr i lupus pasienter er noe av en misvisende benevnelse. De utslett og sår som vises på huden til mennesker med lupus er nettopp det, grupper av utslett og sår, ikke akne. Imidlertid kan disse lesjoner føre til arrdannelse.

Butterfly Rash

Den vanligste lupus utslett er kjent som "butterfly utslett", skilles fra den måten som avgjør det over neseryggen, og bakkene over kinnene under øynene. Det kan være flat eller hevet og rødt eller rosa.

Discoid Rash

En skiveformet utslett er en sirkulær utbrudd som normalt vises på områder av huden utsettes for sollys. Discoid lesjoner er typisk skjellende, rød og oppvokst, men vanligvis ikke kløende. Dessverre har de noen ganger arr i huden. Ved helbredelse, kan en permanent mørkere eller Rengjøring av huden i den tidligere berørt område oppstå.

Forebyggende behandling

Den beste måten for å begrense muligheten for arrdannelse er å begrense forekomsten av utbrudd. Oral kortikosteroid og / eller antimalariamidler er ofte foreskrevet for dette formål. Solkrem og unngå direkte sollys er kritisk.

Outbreak Treatment

Når utbrudd oppstår, kan kortikosteroid kremer eller salver for søknad til utslett eller lesjoner bidra til å redusere deres alvorlighetsgrad. "Hvis lesjonen ikke reagerer på krem ​​eller salve, kan legen forskrive injeksjoner av kortikosteroider direkte inn i lesjonen," i henhold til Lupus Foundation of America.

Hodebunnen Scars

Lupus fører ofte hårtap som arr utvikle seg på hodebunnen. Omfattende arrdannelse reduserer evnen til gjenvekst av hår, men forblir håp dersom området av arrdannelse er begrenset. Kortikosteroid og / eller antimalariamidler hjelper til å holde lupus inaktiv og styrke muligheten for gjenvekst i skadede deler av hodebunnen.