Digidexo.com

Har en Vaporizer hjelpe et barn med hoste?

En vaporizer kan være gunstig å ha på hånden når barnet er kampen en hoste. En vaporizer kan lindre barnets hoste, men du må være sikker på at du bruker den riktig for å få de beste resultatene.

Hva er en fordamper?

En fordamper varmer opp vannet til å slippe ut damp i luften. Dampen hjelper roe et barns hoste ved å tilføre fuktighet til luften. Eukalyptus og menthol væsker som selges i de fleste apotek og apotek kan tilsettes enten direkte til væsken inne i enheten, eller kan plasseres i en liten lue-størrelse-område på toppen av sigaretten enheten. Du må sjekke din enhet for spesifikke instruksjoner om denne prosessen. Legge til disse spesielle tilsetningsstoffer hjelper åpne luftveiene og berolige en irritert hals.

Pass på å holde enheten trygg avstand fra barnet ditt. Hvis hun er i senga, holde enheten minst fem meter unna sengen hennes, og på et hardt, flatt underlag. Denne avstanden er ikke bare trygt fordi det holder barnet ditt fra å være i stand til å ta på fordamper og potensielt slå den over, men også fordi det vil tillate damp å gradvis fylle barnerommet. Har din nærmere enheten vil ikke gjøre det arbeidet raskere.

Pass på å sjekke instruksjonene for din fordamper. Noen modeller krever at du har salt i vannet. Legge for mye eller for lite salt i vannet kan gjøre vannet for varmt, eller ikke varm nok til å avgi effektiv damp. Barneleger anbefaler å bruke en kjølig tåke vaporizer med små barn til å bidra til å eliminere muligheten for dem å motta en brenne hvis de søler enheten over.

Sjekk vaskeanvisningen for din sigaretten enhet. Regelmessig rengjøring er nødvendig for å bidra til å eliminere veksten av bakterier inne i enheten. Vanligvis fordampningsbrennere enheter er enkle å rengjøre og ta vare på, og det finnes ingen filtre for å erstatte eller rene, som med mange luftfukter enheter.

Hvordan kan en Vaporizer Hjelp?

Den primære grunnen til at mange barneleger anbefaler å bruke en fordamper i et barnerom for en hoste er fordi vaporizers avgir mindre bakterier i luften enn en luftfukter. Dette er spesielt viktig når et barn er allerede syk, som å legge til flere bakterier til rommet kan skape enda mer sykdom for barnet ditt.

En vaporizer avgir fuktighet i luften og bidrar til å lindre en irritert hals, og kan også hjelpe med brystet lunger. Slå en fordamper på kan bidra til å bryte opp denne brystet lunger og også berolige halsen og bidra til å eliminere hoste. Husk at resultatene er ikke umiddelbar. Du bør ha barnet i rommet med vaporizer kjører i minst 15 minutter før du begynner å se betydelige resultater. I løpet av disse 15 minutter, kan du hjelpe barnet ditt ved å gni Vicks eller en lignende merkets brystet gni (vanligvis består av eukalyptus ingredienser) på barnets bryst og øvre rygg (gjelder ikke dette i ansiktet, da det kan irritere huden). Dette vil bidra til å åpne opp luftveiene, og bidra til å lindre hoste også. Hvis barnet er gammelt nok, har barnet ditt helle over en bøtte med varmt vann med et håndkle over hodet og puste i den varme luften. Denne metoden vil bare fungere i ca 10-15 minutter - når vannet kjøles ned, er det ikke lenger effektive.