Digidexo.com

Hvordan behandle Brights sykdom

Hvordan behandle Brights sykdom


Målet med behandlingen er å beskytte svekkede nyrer og å reversere eventuelle komplikasjoner umiddelbart. Dette er en alvorlig sykdom som krever mange måneder med flittig medisinsk behandling.

Hvordan behandle Brights sykdom

•  Begrense inntaket av protein, som bestilt av legen din, hvis du opplever tegn på nyresvikt. Se "Hvordan å spise mens på dialyse."

Begrens salt. For mye salt fører til væskeretensjon og oppblåsthet, og fører til nyrene dine til å jobbe hardere.

begrense væsker hvis du produserer snaut urin, som bestilt av legen din. Noen ganger, for moderat til alvorlig Bright sykdom, vil du få beskjed om å drikke en væskemengde tilsvarende din svette og urinering, også kjent som balansere inntak og utgang.

Spis et karbohydratrikt kosthold. Karbohydrater er lettere for nyrene å avgifte enn proteiner og fett.

Bo i seng, hvis beordret av legen din. I løpet av de akutte stadier av Bright sykdom, trenger kroppen fullstendig hvile.

Limit dine aktiviteter, når du er gjennom den akutte fasen av Bright sykdom. Vær snill mot kroppen din, gi nyrene en sjanse til å helbrede. For mye aktivitet kan føre til protein og blod innskudd i urinen din.

Ta en resept på antibiotika, som bestilt av legen din, hvis Bright sykdom var som et resultat av en bakteriell infeksjon.

Tenk dialyse. I noen tilfeller av kronisk Bright sykdom, er dialyse nødvendig for å overleve.

Hint

  • Legen din kan ta nyrebiopsi, eller ett eller flere reseptbelagte legemidler til å behandle din Bright sykdom.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.