Digidexo.com

Apple Cider Eddik Cure for Lyme sykdom

Lyme sykdom er en bakteriell sykdom forårsaket av bitt fra infiserte flått. Tilstanden er forårsaket av en bakterie som kalles en spirochete, som vanligvis utføres av hjort flått. Bakteriene spres ved disse flått bite i huden til mennesker og dyr. Apple cider eddik er en av flere naturlige botemidler som brukes i behandling av Lyme sykdom.

Hva er Lyme sykdom?

Lyme sykdom kan forårsake hud abnormiteter, leddproblemer, hjerteproblemer og problemer med nervesystemet. Tegn og symptomer varierer, avhengig av graden av infeksjon. På stedet der du ble bitt, du vanligvis får utslett og et merke som ligner en rød ring. Dette kan klare seg på egen hånd; Men som infeksjonen sprer seg, kan utslett vedvarer og du kan ha influensalignende symptomer. Hvis denne tilstanden ikke behandles, kan du utvikle betennelse i hjertet, unormal hjerterytme og til slutt hjertesvikt.

Sammen med antibiotika, er det naturlig rettsmidler som eple cider eddik som kan hjelpe behandle Lyme sykdom.

Andre botemidler for Lyme sykdom

Lyme-sykdom er herdbar, og er vanligvis behandles med antibiotika. Et symptom --- hovne ledd --- kan bli løst ved hjelp av smertestillende eller betennelsesdempende medisiner. Hvis du utvikle eller lider av nevrologiske eller hjerteproblemer, må du kanskje intravenøse medikamenter. Men før tilstanden fremskritt og du må ty til alvorlige tiltak, vurdere å bruke eple cider eddik for å behandle symptomene.

Apple Cider Eddik for Lyme sykdom

Apple cider eddik er et vanlig hjem rette for mange plager. Apple cider eddik er en naturlig antibiotika og antiseptisk, i stand til å bekjempe bakterier, bakterier og virus.

Det er mange måter å bruke eple cider eddik. Du kan varme eller kalde omslag for å lindre smerter fra flåttbitt. For å lindre og berolige huden, bruke eddik direkte på huden din, ved hjelp av en bomullspinne eller vaskeklut.

I tillegg, som Lyme sykdom kan reise i hele kroppen din, kan eple cider eddik brukes som en avgiftende middel. Ved å drikke eple cider eddik på regelmessig basis i opptil to uker, kan du kvitte kroppen av uønskede giftstoffer. En vanlig dose av eple cider eddik er 2 ts. blandet inn i en kopp med vann eller saft, tatt to ganger daglig. Det finnes også kosttilskudd tilgjengelig med en vanlig dose av 285mg, men drikker eddik i sin rene form er best for bekjempelse av Lyme sykdom og andre infeksjoner.