Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Veins på Face

Blå eller lilla hovne snakelike årer i ansiktet og halsen, eller edderkopp årer, som de er kjent, forekommer hos eldre mennesker på grunn av unormal funksjon av ventiler i overfladiske vener som fører til stagnasjon av blod i venen. Dette er oftest funnet rundt nesen, men kan forekomme rundt kinnene og lavere ansiktet området også. Knyttet til soleksponering og alder og forårsaker mye smerte og irritasjon, selv om slike ansikts årer kan lett behandles med laserstråler, er det visse effektive hjem rettsmidler for tilstanden også.

Hestekastanje og Witch Hazel

Frø av denne planten er kjent for å være den fineste av naturmidler for smerte og kløe forbundet med hovne og spente årer i ansiktet. Dette er fordi hestekastanje komponenter er tenkt å forbedre blodsirkulasjonen, få ned betennelsen, og lage årer og deres kapillærer sterkere. Lag en blanding av destillert trollhassel med en tiendedel av mengden av hestekastanje skjær og sette dette på de områdene av ansiktet med edderkopp årer. Dette vil gi lindring fra ubehag. Hvis du får tak i hestekastanje ekstrakt, som vil sikkert, gi 50 milligram av det kjemiske aescin med hver dags dose, anskaffe det for all del. Aescin er en av de viktigste agentene som gjør kapillærene sterkere og bringer ned lekkasje av væske. Så gå videre og ta hestekastanje ekstrakt tre ganger daglig i ca tre måneder for forbedring i tilstanden. Bare ta vare å se at dosen din forblir innenfor grensene, ellers kan det vise seg å være giftig for kroppen din. Et annet tiltak ville være bruk av ekstrakt av trollhassel, som også er kjent for å gjøre blodårene sterkere. Gjelde for ansikts-områder betent med edderkopp årer med en ekstrakt-dyppet bomullsdott for en beroligende sammentrekkende effekt.

Blåbær, slakter kosten og Gingko Biloba

Ta blåbær ekstrakt minst tre ganger om dagen for å vekke nye kapillærer for å danne, lage veggene i eksisterende fartøy sterkere og høyne vitamin C effekt i å få ned sårbarhet av blodkar. Du kan også ta ekstrakt av slakterens Broom anlegget tre ganger hver dag for å få lindring fra ansikts edderkopp vein tilstand, da dette fabrikkens forbindelser er kjent for å hjelpe i kontrahering og forsterke blodårer. Et annet hjem rette for årer i ansiktet kommer fra gingko biloba. Ekstrakt av dette anlegget er kjent for å forbedre sirkulasjonen av oksygen og blod i vevene. Tatt tre ganger om dagen, kan dette ekstraktet vise seg å være nyttig i å tilby lindring fra smertefulle vein tilstand.

Grape Seed, gotu kola og Hawthorn

Ekstrakt av druekjerneolje, kjent for å øke blodsirkulasjonen, til utdrag av gotu kola kjent være gunstig for vein mangler og hevelse, og ekstrakt av hagtorn på grunn av sin sink, svovel og vitamin C komponentene er alle kjent for å hjelpe i tilbudet av lettelse fra smerte og kløe på grunn av blodårer i ansiktet.

Skin Care

Årer i ansiktet kan også behandles med massasje og en vanlig hudpleie rutine. Bruk naturlige astringents som Epsom salt daglig, og får en halv time olivenolje ansikts gjøres på en jevnlig basis for å styrke blodårene i ansiktet ditt og bli kvitt stygge årer.