Digidexo.com

Slik Spot Massage Triggerpunkter i Muskler

Myofascielle triggerpunkter er ansvarlige for vedvarende smerter i omtrent 10 prosent av USAs befolkning. I likhet med fibromayalgia, triggerpunkter generere muskelsmerter i lokaliserte soner samt henvise smerte til andre nettsteder. De svarer godt til massasje terapi der en erfaren utøver kan løsne knuten med anvendt trykk og / eller injeksjon terapi.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med pasienten for å finne ut hvor og hvordan smertene manifesterer. Referere til et triggerpunkt diagram eller et oppslagsverk for å isolere et primære stedet for å undersøke. Selvdiagnose følger den samme prosedyre.

Varm opp området som skal bearbeides med varmeputer eller varme håndklær.

Palpate området forsiktig for å finne magen av muskelen. Et triggerpunkt føles som en stram knute i mesteparten av muskelen. Terapeuter med spesielt følsomme fingre kan føle en liten forskjell i varme mellom normalt vev og triggerpunkt i overflate bolig triggerpunkter.

Påfør fast trykk for å knute. Triggerpunkter er ekstremt følsomme når de trykkes. Smerter som gnister i umiddelbar plassering og viser i fjerne områder betyr tilstedeværelsen av en aktiv triggerpunkt.

Gni fingrene over muskelen vinkelrett på lengden. Dette gir en trekning som svar hvis et triggerpunkt er til stede.

Tips og advarsler

  • Majoriteten av leger og alternative terapi fagfolk er ikke bevandret i myofascielle triggerpunkt diagnose. Fordi referert smerte etterligner en rekke andre sykdommer, er triggerpunkter vanligvis feildiagnostisert. Gjentakende triggerpunkter kan kreve ytterligere behandling med dry needling og en inspeksjon av pasient aktiviteter for å isolere en primær årsak til irritasjon.