Digidexo.com

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Hvordan virker en parasitt infisere kroppen?

Der vi får Parasitter

Listen over hvor vi kan plukke opp parasitter fra er en lang en. En underutviklet land eller skitne bad er ikke de eneste stedene man kan bli infisert med en parasitt. Vi må også se på vår vannforsyning, vår mat, våre kjæledyr, og selv vår egen bakgård. Med parasitter være så rikt, er det lett å se hvordan en person kan bli smittet med en.

Typer parasitter

Det er mer enn hundre typer parasitter som er mer enn glade for å sette opp butikken hvor som helst i en menneskekropp. Disse parasittene er delt inn i familier, og er kjent som enkelt celle parasitter, bendelorm, rundorm og Flukes. Innenfor hver av disse familiene faller resten avhengig av typen av parasitten. Mange parasitter er spådd til å bli uidentifisert på dette tidspunktet.

Hvordan vite om Parasitter er til stede i et menneske

Dessverre, de fleste mennesker er uvitende om at de er berørt med parasitter og ofte symptomene er skylden på en annen sykdom. Legg til dette det faktum at testene som er tilgjengelige for parasitter er upålitelig til det punktet at det er anslått at bare rundt 1% av parasittinfeksjoner hos mennesker er riktig diagnostisert. Dette er en meget skremmende antall vurderer eksperter anslår at omtrent 85% til 95% av befolkningen er faktisk infisert med parasitter.

Hva en parasitt gjør i kroppen

Parasitter kan finnes overalt i kroppen, selv hjernen. Disse parasittene feed av de næringsstoffene vi tar i for oss selv, forlater sine menneskelige verter bare hva de ikke bruker. De kan tappe et menneske av energi og føre til følelser av tretthet. Noen parasitter lever av visse stoffer, som for eksempel sukker, forårsaker infested person å kreve mat parasitten foretrekker. Heldigvis, urter er tilgjengelig for å hjelpe kvitt en person av parasitter. Hvis parasitter er mistenkt, bør behandlingen diskuteres med lege. Mange av urter som er tilgjengelige for å behandle parasitter har helsemessige fordeler som går langt utover å drepe parasitter. Å gjøre en avtale med en herbalist kan være en fin måte å lære om disse fordelene.

Hvem er i faresonen for å bli smittet med parasitter

Hvem som helst, hvor som helst i verden kan bli infisert med parasitter når som helst. Barn, derimot, ser ut til å være en større risiko for infisering. Dette er først og fremst på grunn av vaner av barn. De har en tendens til å være mindre opptatt av renslighet og er mer sannsynlig enn noen voksen til å være ute å lekte i søla og stikker skitne hender i munnen. Germs bør ikke være den eneste grunnen til barna lærer å vaske hendene regelmessig. Også på et høyere risiko er folk som går utenfor ofte barbeint.