Digidexo.com

Hvordan øke libido og generelle velvære

Hvordan øke libido og generelle velvære


Libido kan påvirkes av flere faktorer, for eksempel tap av kondisjon, dårlig kosthold og hormonelle endringer. I disse tilfellene kan anvendes en rekke metoder for å øke libido, og naturligvis også øke generelle velvære. Flere alvorlige problemer for tap av libido kan inkludere erektil dysfunksjon, som bør behandles av lege. Ifølge The Hormone Kontakt oss, kan hormonelle endringer som resulterer i lav libido behandles med medisiner som testosteron, selv om enkeltpersoner bør oppsøke lege for råd om denne behandlingen, som forbruk kan gi uønskede bivirkninger som hårvekst og kviser.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig ved å delta i hjerte-baserte aktiviteter som løping, sykling, svømming og aerobic. Trening i minst 30 minutter tre ganger i uken. Dette vil øke generelle helse nivåer og også gjøre at du føler deg mer energi, som igjen kan øke libido naturlig og forbedre seksuell ytelse gjennom økt utholdenhet. Ifølge 4MEN, vil regelmessig mosjon også hjelpe deg å ha en god natts søvn, som øker den generelle velvære og libido.

Spis sunt ved å inkludere masse frukt, grønnsaker og magert kjøtt i kostholdet ditt. Unngå junk food, som kan tette opp blodårene og redusere libido. Også begrense inntaket av koffein, da dette kan hindre libido, og overforbruk kan føre til angst.

Bruk mer tid ute i solskinnet for å øke libido. Sollys gir også kroppen med en kilde til vitamin D, noe som styrker immunforsvaret og hjelper til lindring av helseproblemer som astma.