Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Corns med naturlig rettsmidler

Hvordan bli kvitt Corns med naturlig rettsmidler


Liktorn kan utvikle seg på føttene fra konstant rubbing av feil montert sko og høye hæler. Disse harde pads er kroppens måte å beskytte huden ved å danne et tykt lag med hud på områder som er avslipte. Liktorn er skjemmende og kan være smertefullt. Noen ganger endrer til riktig montert sko med en stor tå boksen og går barbeint når det er mulig kan hjelpe kornet til å forsvinne. Andre ganger behandling er nødvendig. En rekke folk rettsmidler tar sikte på å oppløse liktorn. Snakk med legen din før du prøver hjem rettsmidler; en hard og smertefull vekst på foten kan ha andre årsaker.

Bruksanvisning

•  Skrap innsiden hvite delen av en banan skallet med en skje eller smør kniv. Du trenger ca 2 ts av det. Knus to fedd hvitløk. I en liten glassbolle bland bananskall og hvitløk grundig. Påfør blandingen til mais og dekke den med et stykke steril kompress og tape på plass. Endre bandasje to ganger per dag. Bruk en pimpstein til å forsiktig skrubbe av det øverste laget daglig.

Shred et stykke hvitt brød i små biter. Plasser strimlet brød i 1/4 kopp hvit eddik. Suge i 30 til 40 minutter. Plasser brødet på en steril stykke gasbind, plassere på mais og tape på plass. La den stå på over natten. I morgen fjerne gasbind, skyll med rent vann. Bruk en pimpstein til å forsiktig fjerne mais. Hvis kornet ikke lett falle av, gjenta.

Etter å lage te, plasser tepose eller løs te på et stykke gasbind og fest på plass med tape. La te på plass i 45 minutter til en time. Gjenta hver dag i en uke eller to, eller til kornet er borte.

Sug et stykke gasbind eller rent stoff i en spiseskje med sitronsaft og en spiseskje med hvit eddik. Påfør sitronsaft og eddik gjennomvåt stoff eller gasbind til mais, tape den på plass. La på over natten og ta i morgen. Gni forsiktig med en pimpstein for å fjerne korn. Gjenta om nødvendig.