Digidexo.com

Hvordan rense ørene med mineralolje

Ørevoks beskytter det indre øret ved å fange bakterier, støv og andre fremmedlegemer før de kan nå trommehinnen og føre til skader. Selv uten behandling, ørevoks generelt finner sin vei ut av øret, hvor det faller ut av seg selv. I noen mennesker, kan ørene produsere store mengder voks, forårsaker en oppbygging og herding som kan blokkere ørekanalen og forstyrre hørsel. I disse tilfeller er det mulig å løsne voks og rense ørene med mineralolje.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på en blokkert øregangen, og bare fjerne voks som forårsaker ubehag eller hørselsvansker. Symptomer på en voks blokkering inkluderer øreverk, ringer eller andre lyder i øret, en følelse av trykk eller en sensasjon at øret er plugget, og delvis hørselstap.

Varm en teskje av mineralolje til kroppstemperatur. Plassere mineralolje eller annen væske inn i øret som er kaldere eller varmere enn kroppen din kan forårsake kraftig svimmelhet og vertigo.

Bøy hodet til den ene siden, med den blokkerte øret vendt opp. Trekk forsiktig ned og ut på den ytre delen av øret for å åpne opp øregangen.

Bruk en pipette til å plassere tre dråper mineralolje inn i øret, en om gangen. Plasser øret dropper i ytterkanten av øregangen ved administrering av dråpene. Fortsett å holde hodet i denne posisjonen i flere minutter.

Hold et papirhåndkle over det behandlede øret etter retur hodet til en normal posisjon. Den papirhåndkle vil fange noen mineral olje eller voks som kan lekke ut. Dette er viktig for å beskytte klærne dine.

Place mineralolje faller inn i øret på morgenen og igjen før sengetid. Dette bør fortsette i fire dager til en uke.

Bruk en pære sprøyte fylt med lunkent vann for å skylle øret etter flere dagers behandling med mineralolje. Unngå å tvinge vannet inn i øret for å unngå å skade trommehinnen.

Tørk ørene grundig etter rengjøring dem. Du kan plassere noen dråper rubbing alkohol i det behandlede øret for å tørke ut kanalen og hindre vekst av bakterier. Hvis du får kraftige smerter etter bruk av alkohol, trolig indikerer det en perforert eller punktert trommehinne. Søk medisinsk hjelp.

Gå til legen din for en øret og hørsel eksamen hvis du opplever smerter, utflod, eller moderat for å fullføre hørselstap. Du kan ha et problem som krever legehjelp.

Tips og advarsler

  • Plasser aldri gjenstander inn i øregangen for å rense ørene. Q-tips og andre elementer kan punktere øregangen, noe som resulterer i varig skade, infeksjon eller sterke smerter.