Digidexo.com

Hva er Tann Caps?

Hva er Tann Caps?


Tannleger har løsninger for alle som ønsker å gjenopprette en ufullkommen tann. For eksempel kan tannleger foreslå en dental finer som er en porselensskallet som påføres permanent over overflaten av den opprinnelige tann for å gjøre det synes å være perfekt. Imidlertid, når en dental finer ikke kan benyttes, er en tann hette et alternativ. En tann cap er forskjellig fra en finér fordi det ikke er en porselen skall.

Tann Caps Definition

En tann hetten er faktisk kjent som en tannkrone. Den tannkrone er en tann-formet deksel som brukes til å dekke en slitt, forfalt, sprukket eller brukket tann. Derfor kan en person bruke mer enn en tannkrone hvis han har mer enn en tann som må dekkes. Den tannkrone kan brukes på en tann eller for å holde en bro på plass.

Grunner for tann Caps

Bakgrunnen for en person som ønsker en tannkrone eller en tannlege som tyder på en klient skaffe en avhenger av omstendighetene. Men ifølge Animert tenner, er det tre hovedgrunner til at en person får en tannkrone. En grunn er å styrke den opprinnelige tann. Når en tann er ødelagt eller tann, er det utsatt for erosjon og nedbrytning. Dette betyr at tannen vil til slutt måtte fjernes. En annen grunn er for å gjenopprette den opprinnelige form av tannen. En tannkrone også forbedrer utseendet ditt fordi når du smiler, vil slitt eller ødelagt tann dekkes.

Tooth Caps Material

Den tannkrone er laget av tre grunnleggende materialer. Vanligvis er en tann hetten fremstilt av et keramisk materiale som kalles dental porselens. Den porselen ligner den opprinnelige tann. Derfor kan ingen fortelle at en person har en tannkrone. Et annet alternativ er metallmateriale slik som gull som vanligvis anvendes for en tann som ligger på baksiden av munningen av forskjellige grunner. For eksempel, det ligner ikke tannemaljen og er merkbar. En annen grunn er holdbarhet. For eksempel kan alle med parafunctional vaner som gnisser tenner velge en gulltann cap. En kombinasjon av metall og porselenskrone er også brukt. Kombinasjonen er sterkere og kan støtte den opprinnelige strukturen av tannen. En ulempe for porselen-til-smeltet metall krone er at metallet er plassert mot pistol linje. Så når tannkjøttet begynner å trekke seg tilbake, viser metall.

Tooth Caps Prosedyrer og Cost

En tannkrone tar omtrent to besøk til tannlegen. Under det første besøket en form, eller inntrykk, av personens tann må gjøres. Dette er for å oppdage den eksakte formen på kronen skal vises. Den tannkrone blir deretter opprettet i en dental laboratorium. I løpet av sekunder besøk, kan en person få en midlertidig tannkrone å bære frem den permanente tannen lokket er ferdig. Når tannkrone er klar, blir hetten plasseres over den opprinnelige tann og sementert. Hvis det er noen justeringer som trengs, gjør en tannlege dem under dette besøket eller en senere besøk. Kostnaden for en tann hetten avhenger av faktorer slik som behovet for behandling og tannlegen ekspertise. Men som i april 2010, er den gjennomsnittlige kostnaden for en tannkrone $ 1000 til $ 3500, ifølge Consumer Guide to Dentistry.