Digidexo.com

Kolesterol nivåer og Kosthold

Kolesterol er en fett-lignende substans som er naturlig til stede i kroppen. Ifølge American Heart Association, våre organer produsere 1000 mg kolesterol hver dag i tillegg til det vi tar inn fra kostholdet. Hvis du søker å senke kolesterolet, er et riktig kosthold viktig.

Høy Kolesterol Foods

Lavt kolesterol dietter bør eliminere eller redusere forbruket av animalske og animalske biprodukter. Dette inkluderer kjøtt og animalske biprodukter som melk og egg.

AHA Anbefalinger

AHA anbefaler maksimalt 6 oz. av magert kjøtt per dag for de som ønsker å kontrollere eller senke kolesterolnivået gjennom kosten. Lav-fett eller fett-fri meieriprodukter bør også brukes.

Lavt kolesterol Innbyttere

AHA anbefaler at ikke-animalske kilder til protein inntas når det er mulig. Plante kilder som bønner og nøtter er en god erstatning for kjøtt.

Frukt og grønnsaker

Alle anlegg og plante-baserte matvarer er kolesterol gratis. Et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og nøtter vil være lav i kolesterol.

Lav Kolesterol Cooking techniques

Når du tilbereder, bruk olivenolje eller rapsolje i stedet for smør eller margarin. Hvis du forbereder kjøttet, bør all synlig fett trimmes før koking. Limit deler - 3 oz. av kjøtt er på størrelse med små kortstokk.

Alkohol

Ifølge både AHA og Mayo Foundation for medisinsk forskning, øker overflødig alkoholforbruk kolesterolnivået. AHA anbefaler ikke mer enn to drinker per dag for menn og én drink per dag for kvinner.