Digidexo.com

Riktig mengde daglige kaloriinntak

Mengden kalorier som en person tar i påvirker hans ernæringsmessige behov, samt hans energi og vektnivå. Ifølge US Department of Agriculture, som skapte Food Pyramid, det er forskjellige daglige kaloriinntak krav for hvert kjønn og flere aldersgrupperinger. De anbefalte mengder er den ideelle inntaket for å opprettholde et sunt kosthold.

Offisielle retningslinjer

Ifølge US Department of Agriculture, er den 2000-kalori diett er ikke for alle. I tillegg til kjønn og alder, den kaloribehov pr person også avhenge av livsstilen. For eksempel, faller en 25-år gammel kvinne inn i 19-30 aldersgruppe. For en stillesittende livsstil, anbefaler USDA 2000 kalorier. At antallet går opp til 2200 kalorier for disse kvinnene hvis treningen er moderat og 2400 for en aktiv livsstil. En mann på samme alder gruppering, derimot, har en 2400-kalori kvote hvis leve et stillesittende livsstil. Dette inntaket kravet øker med 400 kalorier med en moderat livsstil og ytterligere 600 kalorier for en aktiv mann.

Tilpassede retningslinjer

USDA skaper retningslinjer for mennesker så unge som to år og så gamle som 51+. Estimatene er basert på gjennomsnittlig vekt krav per person. Disse verdiene er bare anslag. For å få en mer nøyaktig antall daglige kalorier til inntak, Mayo Clinic tilbyr en kalori kalkulator. Det tar en persons alder, høyde, vekt, kjønn og informasjon om daglige aktivitetsnivå for å gi et bilde av riktig mengde kalorier som trengs hver dag.

For å få en enda mer nøyaktig retningslinje, bør du kontakte lege. Han kan beregne din optimale daglige kaloriinntak, ta hensyn til eventuelle helsemessige forhold i prosessen.