Digidexo.com

Hvordan løse et Binge Eating Disorder

Overspisingslidelse er preget av ukontrollerbare episoder der en person spiser unormalt store mengder mat, typisk i hemmelighet. Ubehandlet overspising har en rekke potensielle konsekvenser, inkludert fedme, høyt blodtrykk, type 2 diabetes, depresjon, angst, og stoff eller alkohol misbruk, ifølge Mayo Clinic. Det er flere måter å løse en binge spiseforstyrrelse, ifølge bøkene "Binge No More" av Joyce D. Nash, Ph.D. og "The Binge Eating og tvangsmessig overspising arbeidsbok" av Carolyn Coker Ross, MD, MPH.

Hvordan løse et Binge Eating Disorder

Bruk selvhjelpsbøker og kassetter. Selvhjelps produkter kan bidra til å løse en overspisingslidelse, ifølge Mayo Clinic.

Skriv inn psykoterapi for å løse eventuelle uadressert traumer. Løse de underliggende problemene som forårsaker spiseforstyrrelse kan være nyttig til utvinning.

Still tre måltider per dag. Det er også viktig å ikke gå mer enn tre til fire timer uten å ha en sunn måltid eller mellommåltid.

Ta multivitaminer for å styrke både den fysiske kroppen og humør. Dette bidrar til å fremme sunn ernæring samt healing fra overspising.

Tren regelmessig for å øke humøret og lindre depresjon og angst ofte forbundet med tvangsmessig overspising. Selv noen få minutter med trening flere ganger i uken kan hjelpe kroppen og sinnet gjenopprette fra en spiseforstyrrelse.

Skriv inspirerende tanker om kartotekkort og bære dem med deg for å introdusere den positive selvfølelsen som kan bidra til å løse en binge spiseforstyrrelse. Uttalelser som ikke bruker ordet "ikke" som "Ta det ett måltid om gangen" kan bidra reframe den negative tankegangen som vanligvis følger med tvangsmessig overspising.

Øv dyp avslapping metoder som en måte å bidra til å løse din spiseforstyrrelse. Dyp pusting, stille refleksjon, og formell meditasjon er alle fordelaktig når det brukes for å bekjempe en binge eating problem.

Få sju til åtte timers søvn en natt. Tilstrekkelig hvile er avgjørende for tvangs overeaters, som de er spesielt utsatt for fysiske og psykiske helseproblemer. Mangel på søvn forverrer disse risikoene og kan også forverre spiseorgier.

Delta på en støttegruppe som Overspisere Anonym eller GreySheeters Anonymous (se Ressurser nedenfor). Disse gruppene er gratis og konfidensiell.