Digidexo.com

Avocado ekstrakt og vekttap

Avocado-ekstrakt blir sies å være et vekt-tap supplement på grunn av sin effekt på pancreas og undertrykkelse av karbohydrat krav. En studie gjort på kreftceller ved Institutt for biokjemi ved Oxford University gir troverdighet til denne påstanden ved å bevise at mannoheptulose, en renset form av avocado ekstrakt, påvirker glukoseopptak av kreftceller. Det er imidlertid lite vitenskapelig bevis for å sikkerhetskopiere påstanden om at avokado ekstrakt er faktisk nyttig som en vekt-tap supplement.

Historie

Avokado ekstrakt dukket først opp på helsemarkedet i 1983 imidlertid problemer som diaré holdt den fra å gjøre mye fremgang. Opprinnelig ble avocado ekstrakt rettet mot pleie av hår og hud, til et marked hvor det allerede hadde blitt vist ha noen effekt som en lokal applikasjon. Det var ikke før 2000 at muligheten for avokado ekstrakt bistå med vekttap ble oppdaget. Dette ble etter en human studie ment å ta opp sikkerheten og effektiviteten av hva kvalitet kosttilskudd kaller "en kontrollert-release avocado ekstrakt forberedelse." Jeg har ikke vært i stand til å finne denne human studie hvor som helst, til tross for kravet.

Mekanisme

Det er mistanke om avocado ekstrakt bistår med vekttap ved å fortrenge suget etter karbohydrater. Nettstedet, Helse Stance, sier, "avocado ekstrakt fungerer ved å minimere bukspyttkjertelen 'insulin produksjon og indusere den til å produsere normale mengder." Dette undertrykker følelsen av sult, og med mindre karbohydrater blir konsumert, mindre omdannes til kroppsfett. Vitenskapelig forskning gjort av Oxford University trekker oppmerksomheten til avtrekks interaksjon med glukose. Imidlertid var dette forskning gjort spesifikt på kreftceller. Det har vært, som i 2009, ingen studie utført rettet mot vekttap bruk av avocado ekstrakt.

Dosering

Mens Charles Reinwald, i hans Healthy Living Anbefalinger anbefaler en eller to tabletter av ekstraktet i døgnet, kvalitet kosttilskudd sier at den effektive dosen kan variere. Siden dette er et nytt supplement blir introdusert inn i personens system, er det best å konsultere helsepersonell før du begynner supplement for best resultat.

Betydning

Fedme er et gjennomgående problem i Amerika og et stort antall av vekt-tap medisiner kommer med mulig avhengighet eller andre skadelige bivirkninger, som for eksempel hjerteproblemer eller leverskade. Avocado-ekstrakt, en mat-derivat, synes ikke å bære disse bivirkninger. Men siden påstandene ikke er vitenskapelig grunnlagt, gjenstår det å se hvilken effekt avocado ekstrakt egentlig har med langvarig bruk.

Advarsel

Ettersom dette er et supplement, og det er alltid en mulighet for at det blir brukt feil eller i samspill med reseptbelagte medisiner, er det anbefalt en lege er konsultert før du tar avocado ekstrakt. En annen ting å vurdere er at WebMD, en vanlig kilde for medisinsk informasjon, ikke har en oppføring for avokado ekstrakt som et supplement og RxList, en liste over vanlige legemidler og kosttilskudd, anser det for å være for lite informasjon om effektiviteten av avocado ekstrakt som et vekttap supplement. Så mens det er ganske mange steder som tout avocado ekstrakt for sine fordeler, ser det ut til det etablerte medisinske miljøet kan føle noe annet.