Digidexo.com

Diet Salater til frokost

Halvparten av kampen i vekttap er vunnet eller tapt når du gjør dine valg av mat. Plassere deg selv i situasjoner der du sannsynligvis til å jukse på kostholdet ditt er selvsabotasje, som kan hindre deg i å nå dine treningsmål. Ved å sørge for at du har en god tilførsel av sunn mat tilgjengelig i ditt hjem, men du kan gjøre å følge en diett ikke bare enkel, men hyggelig. Forbereder en rask diett salat til frokost kvelden før kan hjelpe deg å forlate huset i morgen ett skritt nærmere din ideelle kroppsbygning.

Apple-og-spinat salat

Forbered deg en sunn eple og spinat salat å starte dagen på høyre, og gir kroppen din med rikelig med vitaminer og næringsstoffer for å sikre at du har konstant energinivå gjennom hele morgenen.

For å forberede et eple-og-spinat salat, trenger du appelsinjuice, limesaft, honning, dijon sennep, en pose med spinat, 1 stort eple, en rød løk og blåmuggost. Bare kombinere 2 ss. appelsinjuice med 2 ss. lime juice, 2 ts. honning og 2 ts. dijon sennep i en liten bolle, rør dem til de er helt blandet. Tømme pose med spinat i en bolle. Kjerne eplet, slicing det i stykker så tynne som mulig før blande det inn med spinat. Slice og legge i løken før strømme bandasjen over eple-og-spinat salat jevnt, blande det med en salat gaffel for å sikre at bandasjen er brukt konsekvent. Riv den blå ost og dryss det rikelig over toppen av salaten for å gi parabolen med ekstra smak. Du kan lagre salaten i kjøleskapet og nyt en rask bolle eller to før avreise i morgen.

Grillet kylling salat

Forbered en grillet kylling salat å gi deg selv en sunn, protein-pakket start på morgenen. Grill 2 4-oz. kyllingbryst i litt olivenolje til de er godt tilberedt. Etter at de er ferdig, skjære kyllingen i tynne strimler, plassere dem ut til siden for et øyeblikk. Tømme en pose eller to av frisk salat i en bolle, og legger i en kopp eller to med cherrytomater og skiver agurk og en håndfull eller to av spinat. Bland kyllingstrimlene inn i salaten og strø balsamicodressing over toppen av bollen, og rør som du helle å fordele dressing. Til slutt, hardt koke 3 eller 4 egg i en kjele (plassere eggene i en gryte med vann, kok opp vannet, deretter skru varmen til lav og dekke pannen i 10 til 15 minutter). Skrelle av eggeskall når eggene er ferdig og skjær dem, plassere hardkokte egg skiver på toppen av salaten som en sunn garnityr for din morgen frokost.