Digidexo.com

Hva bør en turner gjøre med Heel Pain?

Hva bør en turner gjøre med Heel Pain?


Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, for hver kilometer du går du setter ca 60 tonn med stress på hver fot. For turnere, som forvrenge kroppen sin og hoppe gjentatte ganger, pounding gulvet, gjelder dette enda mer. Gymnasts er mer utsatt for skade - særlig hæl smerte. Når dette skjer, er det viktig å treffe tiltak som fremskynder helbredelse og hindre ytterligere skade.

Diagnose

Hvis du føler hæl smerter, stanse all fysisk aktivitet og fjerne dine apparater eller hvelv sko. Hvis du oppdager en hoven rød jordhaug rundt hælen, heve foten og is det før hevelsen avtar. Prøv å hvile foten og ikke legge noe ekstra press på den. Planlegge en avtale med en orthopedist eller podiatrist så snart som mulig. Heel skader vanligvis faller inn i to kategorier: smerter under hælen eller smerter bak hælen. Legen kan diagnostisere hvilken som gjelder for deg og foreskrive en behandling plan.

Pain Beneath The Heel

Det er flere mulige årsaker til smerter og ubehag på fotsålen. En stein blåmerke er vanligvis et resultat av konstant pounding på en hard overflate. Puten av hælen din kan også være litt misfarget. Du kan bøte på dette ved å hvile foten. En annen mulighet er en tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​eller subcalcaneal smerte, et resultat av overdreven løping og hopping, som setter press på bandet av fascia forbinder hælen til tærne. Vanligvis er smertene lokalisert under hælen. Men etter hvile over natten, vanligvis blusser det opp i morgen når du tar et skritt. En lege kan anbefale terapeutiske øvelser og foreskrive medisiner for å redusere hevelse, sammen med å ha du bære en pad for å beskytte hælen. Hvis smertene fortsetter i lang tid, kan du utvikle en hæl anspore, en kalsium formasjon på hælen bein som kan variere i størrelse. Behandlingen for en hæl anspore er vanligvis det samme som for plantar fasciitt.

Smerter bak på hælen

Denne typen smerte er i området der akillessenen er festet til hælbenet. Denne tilstanden er et resultat av overdreven løping og feil fottøy. Over tid, smertene øker, sammen med rødhet og betennelse. Vanligvis er hevelsen så stor at iført sko er smertefullt. Gymnaster bør sørge for at deres svevende eller apparater sko støtte føttene riktig og ikke er for stramt. Behandling for denne tilstanden innebærer hvile, medisiner og øvelser som strekker akillessenen. En lege kan også anbefale iført en 3/8 tommer eller ½-tommers hæl innsats og glasur hælen når smerten oppstår.