Digidexo.com

Hva er en EMS System?

Hva er en EMS System?


EMS enheter er viktige medisinske verktøy som brukes til å stimulere muskelaktivitet hos pasienter. De er en alternativ smertebehandling teknikk til narkotika eller piller og kan hjelpe i rehabilitering, også.

Ved hjelp av en EMS Unit

EMS, eller elektrisk muskelstimulering, enheter er laptop størrelse, og drives med batteri. De består av to hovedkomponenter: Kontrollboksen, som sender svake elektriske impulser inn i muskelen, og tvang den til å trekke seg sammen og slappe av, og kontaktputene, som er plassert rundt i muskel og festet til kontrollboksen.

Bruker av en EMS Unit

EMS enheter brukes på pasienter som har begrenset mobilitet og trenger å stimulere muskelaktivitet eksternt. Dette inkluderer lammelser ofre, pasienter utvinne fra kirurgi og pasienter med multippel sklerose. Kroppsbyggere og idrettsutøvere prøver å opprettholde muskel tone eller brenne fett noen ganger bruker en EMS-enhet til å målrette bestemte muskelgrupper.

History of EMS Units

EMS enheter ble først brukt i salonger i løpet av 1970, og senere var tilgjengelig for personlig bruk på postordre. FDA regulering fulgte snart etter. I 1977 rapporterte den russiske vitenskapsmannen Dr. Yakov Kots å ha utviklet en stimulans diett bruk av elektriske impulser, økt muskelstyrke 40%