Digidexo.com

Overkroppen Symptomer på multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i immunsystemet som fører til at kroppen til å angripe de beskyttende belegg, nerver. Symptomene på multippel sklerose kan komme og gå i sykluser på remisjon og tilbakefall, og vanligvis bli verre over tid. Omfanget av symptomer på multippel sklerose i overkroppen er avhengig av hvilke nerver er rammet, og hvor mye skade som har blitt gjort.

Nummenhet

Ifølge Mayo Clinic, er nummenhet eller svakhet i armer som occurrs i bare en arm om gangen et symptom på multippel sklerose.

Synsproblemer

Synsproblemer er et symptom på multippel sklerose i overkroppen, og kan omfatte dobbelt syn, tåkesyn eller smerte fra bevegelse av øynene.

Tap av Vision

Personer med multippel sklerose kan oppleve delvis eller fullstendig tap av synet på ett øye om gangen.

Pain

Multippel sklerose i den øvre del av kroppen kan forårsake prikking eller smerte, spesielt med bestemte typer av bevegelser av hodet, i henhold til de Mayo Clinic.

Svimmelhet

Svimmelhet og problemer med hånd / øye-koordinasjon kan skyldes multippel sklerose i overkroppen.

Nevrologisk

Hvis multippel sklerose påvirker nerver i hjernen, kan lider opplever bivirkninger inkludert hukommelsesproblemer, konsentrasjonsvansker og depresjon.

Muskelkramper

Muskelkramper eller skjelvinger i nakken, hodet, armer og hender kan være effekter av multippel sklerose i nervene i overkroppen.