Digidexo.com

Hvordan Gni Dine egne skuldre

Hvordan Gni Dine egne skuldre


Du har sannsynligvis hadde ganger når skuldrene verket etter en lang og stressende dag. Dessverre kan du ikke bare få en massasje hver gang du har såre skuldre. Den beste måten å få en skuldermassasje som helst du ønsker er å være i stand til å gi deg selv en massasje. Med litt trening vil du være i stand til å fjerne stress og føler seg bedre etter en kort skuldermassasje. En skulder gni vil fjerne spenningen fra området og oppdatere deg. Så når du ikke har en massasjeterapeut eller en venn i nærheten, bare følg disse enkle trinnene for å føle seg bedre.

Hvordan Gni Dine egne skuldre

Flytt hodet bakover sakte. Ta begge hendene, en på hver side av bunnen av nakken og sakte begynne å gni og massere skulderområdet. Bøy hodet frem veldig sakte etter ca 20 sekunder, og deretter tilbake igjen etter ytterligere 20 sekunder. Gjenta dette trinnet et par ganger for å begynne å løsne opp skuldrene.

Legg hendene på hver side av halsen. Bruk fingrene til å gni skuldrene i sirkulære bevegelser. Legge press med få sekunders mellomrom. Ikke legg press på ryggraden, bare din skulder og nakkemusklene. Gjør dette ca 10 ganger for å virkelig begynne å merke effekten.

Hold skuldrene. Ta hendene og legg dem på skuldrene. Grip skuldrene fast og begynner å sakte gni din skulder muskler. Samtidig beveger skuldrene forover deretter bakover. Gjør denne øvelsen fem ganger fremover, og deretter fem ganger bakover.

Ta den ene hånden og gni motsatt skulder. Bruk venstre hånd til å massere høyre skulder og høyre for å massere venstre. Mens du gni skulder med motsatt hånd forsiktig bevege skulderen blir gnidd bakover noen ganger. Prøv å lage fulle skulder sirkler med skulderen som blir gnidd. Gni hver skulder på denne måten i det minste tre ganger.

Gni fronten og sidene av skuldrene. Sakte gni fronter av skuldrene ved hjelp av en liten mengde press med fingrene, rett rundt kragebein området. Bruk hver hånd for å gjøre samme side skulder. Nå gni sidene av skuldrene og jobbe ned halvveis til albuen. Bruk høyre hånd til å gni og massere venstre skulder og vice versa. Sakte går opp og ned hver skulder til du føler deg avslappet.