Digidexo.com

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt


Muskelsmerter kan oppstå fra overanstrengelse, trener for hardt eller selv fra å løfte en tung gjenstand på feil måte. Uansett hvor det kommer fra, det viktigste å vite er hvordan å stoppe det fort. Det finnes ingen mirakelkur for å eliminere muskelsmerter helt, er det noen teknikker for å lindre muskelsmerter snart etter at den starter. Her er noen tips for å stoppe muskelsmerter raskt.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

opphøre all anstrengende aktivitet. Hvis du opplever muskelsmerter, stopp hva du gjør og unngå tunge løft eller anstrengende bevegelse som innebærer at en del av kroppen din. Ignorerer smerten og fortsette med din aktivitet er ikke bare sannsynlig å øke smerten, men det kan forverre skaden og få den til å ta lenger tid å helbrede. Betalende oppmerksomhet til muskelsmerter ved første utbruddet vil bidra til å holde en mindre skade fra snu i en stor en.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Over mot anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, vil redusere betennelse i såre muskler, bidrar kneskaden leges og gi deg litt trøst i prosessen. Begynn med standard dose for over disk styrke ibuprofen eller andre anti-inflammatorisk og ikke overskrider denne dosen uten å snakke med lege eller apotek.

Hev eller immobilisere den skadde området hvis mulig. Redusere bruken av den skadde muskelen og heve det bidrar til å redusere betennelse og risikoen for ytterligere skjerpende muskelen. Heve ankel eller kneskader ved å sitte og plassere beinet på en krakk eller stol overfor deg og immobilisere skader arm med en slynge.

Alternativ kalde og varme-behandling. Hvis du er usikker på omfanget av skaden administrere både varme og kalde behandlinger til området er en god måte å redusere betennelse og smerter i forbindelse med anti-inflammatoriske medisiner. Bruk en varmepute for en halv time til en time på området, og deretter anvende en kuldepakning for en lik tidsperiode. De fleste stoff butikker nå gjennomføre universell pakker som kan fryses som kalde omslag eller varmes i mikrobølgeovn og brukes for varme terapi; å holde et par av disse på hånden er en god idé, slik at man kan brukes til oppvarming, mens den andre er i fryseren.

Drikk mye vann. Hydrerte muskler er sunnere muskler så drikker mye vann vil hjelpe eventuelle skadde muskel områder for å helbrede seg selv. Unngå alkoholholdige drikker; de kan endre effekten av anti-inflammatorisk narkotika, og vil dehydrerer kroppen din.