Digidexo.com

Kan du overarbeid muskler og ledd Når du trener?

Kan du overarbeid muskler og ledd Når du trener?


Trene er bra for nesten alle - det bygger muskelstyrke for å beskytte leddene, bedre balanse og opprettholde mobilitet. En treningsøkt som føles fantastisk på den tiden kan noen ganger føre til muskel og leddsmerter senere. En mulig årsak er overarbeid. Working dine muskler og ledd en gang i blant er sannsynligvis ikke kommer til å skade deg, men det kan føre til kroniske smerter hvis du lar det skje for mye. Administrere og forebygge belastningsskader å holde deg frisk på lang sikt.

Forklaring

Working dine muskler og ledd under trening er vanligvis referert til som en overdrive skade eller overtrening. Det finnes mange typer av belastningsskader, alt fra betennelse i bløtvev som støtter leddene til mikroskopiske rifter i musklene. Vanlige belastningsskader inkluderer shin splinter, senebetennelser og muskel stammer. En ikke-spesifikk type post-exercise smerte kalles forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS. I motsetning til andre belastningsskader, er DOMS ikke alltid begrenset til bare ett område av kroppen, men kan forekomme som en mer utbredt verke etter å ha jobbet ut.

Årsaker

Repeterende bevegelser er en viktig årsak til belastningsskader. Utføre den samme bevegelsen om og om igjen setter overflødig belastning på ledd og muskler. Idrettsutøvere som ikke planlegge hviledager i sine treningsregimer kan være mer sannsynlig å pådra repeterende bevegelser skader fordi kroppene deres rett og slett ikke har tid til å komme seg etter en serie harde treningsøkter.

Ledelsen

American College of Rheumatology forskning og utdanning Foundation revmatolog James O'Dell forklarer at å arbeide gjennom mild smerte er vanligvis fint for de fleste, men alvorlig leddsmerter er kroppens måte å fortelle deg å fokusere på et annet område for en stund. Hvis skulderen gjør vondt etter en vektløfting økten, trene underkroppen for de neste dagene. Vedvarende leddsmerter kan være en indikator på at du sannsynligvis må justere intensiteten på treningen eller å bytte til en annen aktivitet som er mindre harde på leddene. Kontakt lege dersom smertene vedvarer etter trening, og reagerer ikke på hvile og over-the-counter smertestillende midler.

Forebygging

Pacing selv under en treningsøkt kan forhindre working ledd og muskler. Mens CDC anbefaler 75-150 minutter med aerobic trening ukentlig, jobbe deg opp til at mye tid gradvis hvis du ikke er vant til fysisk aktivitet. Øk løping eller sykling kjørelengde med en hastighet på mer enn 10 prosent hver uke for å hindre belastninger og andre belastningsskader. Lære riktig teknikk for din idrett, også. Svinger en golfkølle på feil måte, for eksempel, kan føre til at du anstrenge musklene eller hyperextend leddene.