Digidexo.com

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?


Hvem trenger en annen smerte i nakken? Å sove på en pute som ikke skikkelig støtte nakken kan føre til at du våkner opp gretten, og bidra til livmorhals problemer. Du kan kjøpe en pute basert på sitt ytre stoff, farge eller mykhet, men det er fyllet som teller for din helse og velvære. Forbruker Research.com hevder at de dyreste puter ikke nødvendigvis gi deg den beste søvnen og langsiktig fordel.

Topp utfordrerne

Latex og bokhvete puter er blant topp plukker av eksperter fordi de er fast, langvarig, og beholde sin opprinnelige form. Memory foam, bomull, ull og silke puter også fortjener gode karakterer fra Consumer Research kjøper guide.

Latex Foam

De kan ikke være så myk som ned eller fjær, men eksperter sier puter konstruert med latex skum tilbyr utmerket nakkestøtte samt å være hyper-allergifremkallende. Det eneste negative kan være deres duft, som vanligvis går bort etter noen dagers bruk.

Memory Foam

Puter skum som gjenoppta sin opprinnelige form selv om du gir dem en god treningsøkt er vurdert godt for nakkestøtte under søvn. De anses ikke så holdbare som lateks-skum, men, og også har en lukt som forsvinner ved bruk.

Buck Wheat

Du tenker kanskje på buck hvete til frokost i stedet for som en pute å fylle, men buck hvete puter, fylt med tusenvis av bokhvete husks, tilbyr fast nakkestøtte og også gi luftstrømmen, noe som gjør dem kulere enn andre puter. De er tyngre enn de fleste puter og kan være for fast for noen smak. Lys sviller kan også bli plaget av en svak lyd puten gjør som du flytter i søvne og fylling skifter også.

Bomull silke og ull

Puter fylt med bomull, silke eller ull er vurdert godt for nakkestøtte, men de er ikke like lubben som fjær ned eller minne skum og kan flate med gjentatt bruk. De er også tilbøyelige til å absorbere svette og trenger konstant rengjøring. På den positive siden all-naturlige ingredienser er relativt allergivennlige.