Digidexo.com

Hvordan Sett på Compression Knee Highs

Hvordan Sett på Compression Knee Highs


Komprimering knestrømper er lange sokker som tilbyr en gradient av press fra foten til kneet. De er ofte slitt av både menn og kvinner til å hjelpe å pumpe blodet tilbake til hjertet. I tillegg reduserer de hevelse i føtter, potensielle blodpropp og lindrer åreknuter. Iført kompresjons tights kan være ubehagelig fordi de er laget av sterk elastisk. Før rushing ut å kjøpe tights, be legen om å måle beinet slik at du kjøper riktig størrelse.

Hvordan Sett på Compression Knee Highs

•  Sett komprimering knestrømper på før du får ut av sengen. Mens du sover er det ikke nødvendig å bære komprimering knestrømper; de skal være tilgjengelig for deg så snart du våkner.

Påfør en liten mengde, 1 ts. eller mer etter behov, for den flytende silikon på innsiden av kneet høy. Dette vil hjelpe kneet høy gli over foten. Ettersom kneet høy er utformet for å være tett, vil det være vanskelig å trekke opp. Når den er oppe kan det være ubehagelig for de første bærer inntil bena tilpasse seg presset.

Arbeid kneet høyt over foten og rundt ankelen. Ankelen vil være den tøffeste stedet å omgå grunn av hælbenet. Be om hjelp fra en annen person, hvis mulig, å omgå ankelen.

Trekk kneet høyt oppover til den når kneet. Du vil umiddelbart føle presset forskjell i beinet. Gjenta fremgangsmåten med det andre benet.

Ta kneet høyt om natten. Hvis mulig, heve bena når kneet høy er av.

Hint

  • Komprimering knestrømper bør brukes i henhold til legens instruksjoner. Vanligvis blir de bæres hele dagen.
  • Gravide kvinner kan ha nytte av kompresjons knestrømper å redusere åreknuter, hevelse i føtter og blodpropp. Snakk med legen din før du kjøper.
  • Håndvask knestrømper å beholde elastisiteten.