Digidexo.com

Hvordan Vask huden

Hvordan Vask huden


Vask huden er ordentlig ikke bare et spørsmål om skumming litt såpe på og skylle det av. Vanntemperatur, type av såpe og typen av renseverktøyet spiller viktige roller i å rense huden på riktig måte. Skin beskytter kroppen mot bakterier i miljøet. Holde huden ren og uskadet er derfor en viktig del av å leve sunt.

Hvordan Vask huden

Vri dusj eller vask tappekran på til den varme posisjon. Vannet skal føle behagelig varmt og ikke varmt. Hvis huden reddens nesten umiddelbart, vannet er for varmt. Varmt vann tørker ut huden.

Gni huden med en allergivennlig såpe eller kroppsvask. Produsenter lage disse produkter fra kjemikalier som ikke er sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon.

Scrub lett nås områder av huden forsiktig med en myk vaskeklut når du vasker kroppen. Bruk en håndtert skurebørste til å vaske ryggen eller andre områder som ikke er lett å få tilgang.

Når du vasker ansiktet, bruker pekefingeren og langfingeren til å massere såpe i sirkler på huden, unngå øynene.

Skyll huden med varmt vann, etterfulgt av kaldt vann. Kaldt vann lukker porene og er spesielt viktig hvis du vasker ansiktet ditt.

Pat huden tørr med et håndkle. Dette er å foretrekke å gni håndkleet over huden - friksjonen fra rubbing forverrer hudsykdommer, for eksempel tørr hud.

Massasje i fuktighetskrem eller astringents, avhengig av hvilken som gjelder for huden din, rett etter at du vaske og tørke.