Digidexo.com

Sikkerhetsprotokoller for Step Aerobics

Sikkerhetsprotokoller for Step Aerobics


Trinn aerobic er en lav-effekt trening som fordeler muskler og hjerte-karsystemet uten overtaxing leddene. Trinn aerobic kan være alt fra en enkel step-up og step-down mønster til en mer intrikat rutine med fancy fotarbeid og venstre heiser. Sikkerhetsprotokoller for trinn aerobic kan holde deg fri for belastningsskader og faller imidlertid diskutere planen å starte trinn aerobic med legen din hvis du har kroniske helseproblemer som astma, eller har ikke trent på lenge.

Klær

Riktig fottøy for trinn aerobic gir føttene støtte mens du arbeider ut og beskytter deg mot å skli på trinnet, også kalt en plattform eller benk. Atletisk sko med en fast såle gi din buer støtte. Velg stiler som også gir ballen av foten og tærne med polstring som fungerer som en støtdemper. Dette kan hjelpe deg å unngå skader som stress frakturer og shin splinter. En såle med god trekkraft hjelper foten grep trinnet uten å skli, og dermed redusere risikoen for å falle. Bruk klær som er komfortable, men ikke dra på bakken for å unngå å få hems fanget på trinnet.

Benk Høyde

Sikker trinn avhenger av den riktige høyde benken. Høyden på benken vil variere avhengig av lengden på beinet og din kondisjon. Uerfarne trinn aerobic aficionados trene lettere på en 4-tommers trinn, mens de med et høyere treningsnivå og flere aerobic timer under beltet kan være trygg med en 8-tommers trinn. Personer med lange ben kan bruke en 10-tommers skritt i noen tilfeller, men dette er den høyeste aerobic plattform anbefalt av American Council on Exercise (ACE). Jo høyere du må komme til å gå opp, er det mer press legges på kneet og dets naboland leddbånd og sener, noe som øker risikoen for skader. The American Academy of Podiatric Sports Medicine forklarer at et kne fleksjon utvalg på 83 til 90 grader, er å foretrekke når du deltar i trinn aerobic. En høy benk kan også føre til at du mister balansen.

Teknikk

Trinn aerobic teknikk spiller en rolle i sikkerhet. Gå opp og ned av plattformen uten hoppende for å holde musklene fri for stammer, trekker og tårer. Risikoen for skader som Achilles tendinitis øker når hælen henger av plattformen under den oppadgående trinn. Trinn opp med hele foten, plassere kroppens vekt på hver fot sakte uten pounding. Under den nedadgående trinn av plattformen, ta vare å gjøre hælen treffer gulvet forsiktig også. Lær foten bevegelser før du svinger armene i takt med musikken. Hold armene tett inntil kroppen for å unngå å belaste deg selv eller ved et uhell treffer andre treningspartnere. Bøying fra ankelen, ikke midjen, bidrar til å redusere belastningen på ryggen, så hjelper det å holde hodet opp med øynene fokusert foran deg.

Musikk

Musikk med en rask tempo kan gi deg energi og heve pulsen når du trener. Trinn aerobic er ofte utført i tid til musikk for å hjelpe deg å følge en konsekvent mønster av trinnene. ACE rapporterer at musikk kan være for fort for å holde deg trygg under et trinn aerobic trening. En tempo raskere enn 128 slag per minutt kan være vanskelig å holde tritt med, fører noen ganger til slurvete teknikk. Jo hardere og raskere du trenger å jobbe, jo mer du åpner deg opp til å miste balansen, snu en ankel eller opprettholde andre skader.