Digidexo.com

Hvordan ikke bli sliten når du gjør pullups

Hvordan ikke bli sliten når du gjør pullups


Pullups, en vektbærende og muskel-styrke trening, krever mye av overkroppen styrke. Når du trekker din kroppsvekt opp for å fjerne bar, du taxing muskel-systemer i flere områder av kroppen samtidig, inkludert dine skuldre, rygg, armer og bryst. Pullups kan være slitsomt for mange mennesker, spesielt de som er nye til overkroppen trening. Riktig teknikk kan holde deg trygg og hindre deg fra slitsomt når du gjør pullups. Hvis det har vært en lang tid siden du har utøvd, snakk med legen din før du starter.

Hvordan ikke bli sliten når du gjør pullups

•  Spis en matbit eller lite måltid med proteiner og komplekse karbohydrater en time eller to før du gjør pullups. Protein er en viktig del av å bygge muskler og oppholde energi. Protein barer, kalkun, ost og hele korn kjeks eller gresk yoghurt er matvarer som ikke er sannsynlig å uroe magen og vil holde deg gående mens du trener. Mayoclinic.com rapporterer at trening på tom mage kan føre til tretthet.

Hydrate med vann og sportsdrikke før, under og etter pull-ups og annen fysisk aktivitet. Drikk 2-3 kopper vann før en treningsøkt, en kopp under og 02:58 mer etterpå for å unngå dehydrering. Dehydrering kan føre til tretthetsfølelse.

Lær riktig pullup skjema for å unngå å bruke noe mer energi enn nødvendig for hver repetisjon. Grab bar med armene om en skulder bredde hverandre og håndflatene vendt bort fra kroppen din. Hold bena fortsatt som din heise kroppen opp - sparker og svingende vil trette deg ut raskt.

anspente skuldre dine som du trekker opp mot baren. Bodybuilding.com forklarer at slapper for mye legger vekt på dine skuldre. Muskler som er over stresset kan gjøre deg sliten og sår.

Gjør pull-ups på en ganske konsekvent tempo. Hengende i luften, venter på å tilkalle nok energi til å fortsette faktisk vil trolig gjøre det motsatte, og gjøre deg for sliten til å fortsette. (Se ref 1)

Tenk varianter av den tradisjonelle pullup hvis overkroppen din styrke mangler. En negativ pullup kan være enklere og lar deg jobbe deg opp til et høyere nivå av form. Stå på en krakk høy nok til å la deg få haken over tverrliggeren. Flytt krakk slik at føttene ikke berører bakken og senk deg selv ved hjelp av arm styrke.