Digidexo.com

Aktiviteter for å bedre Visual Perception

Aktiviteter for å bedre Visual Perception


Visuell persepsjon dekker ikke bare det du ser, men også hva du legger merke til når du observerer en scene. Noen mennesker er mer visuelt observant enn andre, men du kan arbeide for å forbedre dine ferdigheter i visuell persepsjon. Nøkkelen er å bruke øynene dine for oppgaver du vanligvis forsømmelse.

Finn forskjellene

Hvis du frykter du mangler de finere visuelle detaljer i hverdagen, deretter skjerpe fokus ved å se på to tilsynelatende identiske bilder med mindre forskjeller. For eksempel kan du se på to bilder fra en gjennomsnittlig stue. Nøye undersøke bildene for å finne de små forskjeller som en feilplassert element eller andre forstyrrelser. Start ut med tydelige bilder og jobbe opp til mer vanskelige bilder som virkelig gjør at du tror.

Eye Øvelser

Perception problemer kan stamme fra svake øyemuskler. Som enhver annen del av kroppen din, må du trene øynene dine for å gjøre dem sterke. Se for den matematiske symbolet for uendelighet - det ser ut som et åttetall på sin side. Spore formen på matematiske symbolet med øynene. Beveger øynene sakte og bevisst for å få mest mulig nytte av øvelsen. Øv på trening tre ganger om dagen i to minutter hver. Gi øynene tid til å hvile mellom hver to-minutters intervall.

Diet

Visse matvarer kan forbedre synet ditt på samme måte som de kan forbedre andre funksjoner i kroppen din. Legg mer magre proteiner - kalkun og fisk, for eksempel - til kosthold sammen med grønne grønnsaker som spinat. Matvarene inneholder vitaminer og aminosyrer avgjørende for friske øyne og visjon. Snakk med din optiker og kostholdsekspert om en sunn mat som er til fordel visuell persepsjon. Lag en detaljert måltidsplan basert på den informasjonen de gir, og hold deg til den.

Blink

Blinker er en viktig funksjon av øynene dine for å holde dem friske. Blinker skjer vanligvis automatisk, men du kan utilsiktet trene kroppen til å slå seg av denne naturlige instinkt. Dette skjer når du fokuserer på noe, og du ikke vil gå glipp av et sekund av det. Kroppen din vil forsinke blinkende refleks for å oppfylle dine ønsker, men denne praksisen er ikke bra. Gjør en innsats for å blinke en gang hvert femte sekund for to minutter rett. Øynene dine vil føle uthvilt og fokusert, slik at du kan oppfatte mer informasjon.