Digidexo.com

Hvordan bygge en TENS Unit

Hvordan bygge en TENS Unit


TENS er en forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulering. Du kan bruke en TENS enhet for smertelindring i musklene. Plasser elektrodene fra apparatet på huden hvor en muskel det vondt, og driver en liten mengde av elektrisk strøm gjennom huden til vev, noen ganger forårsaker en prikkende følelse eller et rykk.

Hvordan bygge en TENS Unit

Bygg ditt TENS Unit

•  Skriv ut diagrammet, og merk den med noen endringer du vil gjøre til sine deler.

Samle dine deler og verktøy og forberede loddebolt.

Hvis du kommer til å plassere enheten i en sak, måle dine deler og kutte ut de riktige hull til brytere, LED og muskel ledninger. Det kan være lurt å merke utsiden av ditt tilfelle.

Bruke diagram, montere og koble dine deler og ledninger med loddebolten, eller brød bord. Begynn med timer og arbeide utover, vier oppmerksomhet til negative og positive ladninger.

Sett den ferdige enheten inn i en sak om ønskelig. Les advarslene nedenfor, deretter teste din enhet, ved hjelp av TENS Place Chart)

Hint

  • Anbefalte endringer for beste bruk:
  • -Sticky Apotek karakteren elektroder, i stedet for hjemme-laget gjennomfører pads
  • -Conductivity Gel, påføres huden før elektroder
  • Bare noen med erfaring å bygge elektronikk bør forsøke å bygge en TENS. Et titalls har ikke vist seg å behandle kroniske smerter i kliniske studier. Ikke påfør TENS med mindre du vet årsaken til muskelsmerter. Ikke bruk TENS til murrende smerte i et forsøk på å begrense bruken av musklene etter påføring. Bruk aldri TENS hvis du har en pacemaker, er gravid, har kreft eller redusert følelse. Ikke påfør TENS til hodet, forsiden av halsen, brystvevet eller i nærheten av ditt hjerte. Hold TENS barn borte fra maskinen, og oppbevar den i et barne trygt område, akkurat som du ville reseptbelagte medisiner.